FILMEZZUNK.HU
Érdekességek Margot Robbie életéről

8 érdekesség, amit talán még nem tudtál Margot Robbie-ról

15708

Érdekességek Margot Robbie életéről

Margot Robbie ausztrál színésznő. Karrierje a 2007-ben kezdődött, több kisebb szerep után, 2008-ban állandó szerepet kapott az ausztrál Neighbours sorozatban. Három év után azonban otthagyta a sorozatot, az amerikai karrier reményében. Első hollywoodi szerepét a Pan Am szériában kapta, majd ezt követte az Időről időre című brit romantikus vígjáték, valamint a Wall Street farkasa. Jelenleg is számos új filmen dolgozik. A csodálatos színésznő a napokban ünnepli 33. születésnapját, melynek alkalmából egy picit igyekszünk jobban megismertetni a kedves Olvasókkal.

7 érdekesség, amit talán még nem tudtál Margot Robbie-ról

1. Először akkor figyeltek fel rá, amikor Donna Freedmant alakította a Neighbours című szappanoperában. Úgy volt, hogy csak vendégszereplésről lesz szó, de végül állandósították a karakterét. Két Logie-díj jelölést is kapott a játékáért, mint „legnépszerűbb női tehetség”.

2. Miután Amerikába költözött, eredetileg a Charlie Angyalai sorozatba szeretett volna bekerülni, de a meghallgatáson úgy érezték, inkább más szerepre szánnák, így lett ő Laura Cameron, a frissen kiképzett stewardess a Pan Am (2011) című ABC sorozatban.

Pan Am (2011)

3. Margot Robbie a Wall Street farkasában (2013) az egyik jelenetbe annyira beleélte magát, hogy teljes erőből pofon vágta Leonardo DiCapriot. A színésznő bocsánatot kért a jelenet leforgatása után, de a stáb csak nevetett, sőt, még a jelenetet is megtartották.

4. A Focus: A látszat csal (2015) című filmben Margot Robbie és anyukája, Sarie tanította meg úszni Will Smith-t a forgatáson.

Focus: A látszat csal (2015)

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · ·