FILMEZZUNK.HU
Kevin Hart legjobb filmjei

8 fergeteges vígjáték Kevin Hart-tól, amit feltétlen látnod kell

50185

Kevin Hart legjobb filmjei

Kevin Hart amerikai színész és humorista. Karrierjét számos amatőr stand-up comedy verseny megnyerése után kezdte el tudatosan építeni, míg végül a kezdeti kudarcok után sikeres és ismert lett szakmájában. A szórakoztató színész a héten ünnepli születésnapját, melynek alkalmából a szereplésével készült legviccesebb vígjátékokból csemegéztünk egy összeállítás erejéig. Toplistánk kizárólag saját véleményen alapszik!

8. Halálos temetés (Death at a Funeral, 2010)

A zűrös és néhány titkát a sírba vivő családfő búcsúztatása igazi össznépi cirkusszá alakul. Az egész egy eltűnt testtel kezdődik, azután zsarolólevéllel meg kínosabbnál kínosabb helyzetek sorozatával folytatódik, és közben ott egy hulla, ami nem fér a bőrébe. De ez sem elég: amikor a családi szennyes teljes terjedelmében kiterül, elszabadul a pokol.

Halálos temetés (Death at a Funeral, 2010)

7. A kis kedvencek titkos élete (The Secret Life of Pets, 2016)

A kis kedvencek titkos életében Maxnek, egy manhattani család kedvenc háziállatának az élete egyik pillanatról a másikra a feje tetejére áll, amikor gazdája befogad egy keverék ölebet, Duke-ot. Maxnek és Duke-nak félre kell tenniük a személyes nézeteltéréseiket, amikor rájönnek, hogy a fehér nyúl, Snowball  (Kevin Hart-hang) hadsereget épít az utcára került háziállatokból, hogy bosszút álljon minden boldog tulajdonoson és kedvenceiken.

A kis kedvencek titkos élete (The Secret Life of Pets, 2016)

6. A kiütés (Grudge Match, 2013)

Henry Sharp, a Borotva és Billy McDonnen, a Kölyök ezelőtt 30 évvel csaptak össze utoljára, a ringben. Most a két korosodó sztár visszatér a nyugdíjazásból és újra összeáll egy végső bokszmérkőzés erejéig.

A kiütés (Grudge Match, 2013)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·