FILMEZZUNK.HU
A legjobb korhatáros vígjátékok

15 korhatáros vígjáték, amit egyszer az életben látnod kell

713

A legjobb korhatáros vígjátékok

Trópusi vihar? Másnaposok? Jackass? Esetleg a Borat? Nektek melyik a kedvenc korhatáros vígjátékotok? Írd meg nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben!

15. Tapló télapó (Bad Santa, 2003)

Willie (Billy Bob Thornton) szánalomra méltó élete a csalásról szól. Decemberben többnyire egy plázában keres munkát, Mikulásnak öltözik és a gyerekek kívánságait hallgatja. Közben alaposan körülnéz, hogy az adott pillanatban meglovasíthassa a pláza bevételét. A lopásban társa a mélynövésű Marcus (Tony Cox), a Mikulás manója. Idén azonban úgy tűnik, nem jön össze nekik a dolog, ugyanis az egyik bolti detektív mindenhol ott szimatol, akárcsak egy nyolcéves kissrác, ráadásul egy szexi rajongójuk is akadt.

Tapló Télapó 2 (Bad Santa 2, 2016) - Előzetes

14. Ted (2012)

A vígjáték főszereplője a harmincöt éves John Bennett, aki kénytelen szeretett játékmackójával, Teddel foglalkozni, miután az egy gyermekkori kívánság eredményeként életre kelt, és azóta is vele él. A főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk, mint Mark Wahlberg, Mila Kunis, Giovanni Ribisi, Joel McHale, Ted hangjárt és mozgásáért pedig a film alkotója, MacFarlane felel.

Ted (Ted, 2012)

13. Női szervek (The Heat, 2013)

Sarah Ashburn (Sandra Bullock) kőkemény FBI-ügynök. Férfiakat is meghazudtoló precíz és mindenre elszánt munkamániás, akit azonban ki nem állhatnak a kollégái, és összeférhetetlensége miatt távol tartanak a ranglétrától. Most egy új ügyet és új társat kap a bostoni rendőrségtől: a szinte igénytelenségig laza, de szintén tökös Shannon Mullinst (Melissa McCarthy), aki a körzetében minden drogügyletben otthon van. Egy drogbáró után kell együtt nyomozniuk, bár mindketten magányos farkasok. Az akció hevében megértik a csapatmunka lényegét, és a saját magányuk okát is. Idővel egyre világosabb lesz számukra, hogy kitűnő párost alkotnak.

Sandra Bullock és Melissa McCarthy - Női szervek (2013)

12. HA/VER (Kick-Ass, 2010)

Dave (Aaron Johnson) a kamaszok teljesen átlagos életét éli, talán annyiban különbözik kortársaitól, hogy rengeteg képregényt olvas. A szuperhősök történetein felbátorodva úgy dönt, hogy ő is hősnek áll. Bár még nem sikerült megtalálnia, hogy miben is rejlenének emberfeletti képességei, de már van jelmeze és neve: ő Kick-Ass. Védelmezi a gyengéket és bajbajutottakat, miközben sokszor ő maga is bajba kerül. Egy ilyen alkalommal  két másik önjelölt igazságosztó menti ki szorult helyzetéből, az apa-lánya páros, Big Dadd és Hit Girl. Közös erővel elindulnak, hogy leszámoljanak Frank D’Amicottal, a város mindenható drogbárójával.

HA/VER (Kick-Ass, 2010)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · ·