FILMEZZUNK.HU
Filmajánló vasárnap estére (07.08.)

7 film vasárnap estére, amik garantáltan jobb kedvre derítenek

5039

Filmajánló vasárnap estére (07.08.)

Teljesen mindegy, hogy milyen fárasztó lesz a következő heted, mert csupa olyan filmet válogattunk össze neked, amitől azonnal jobb kedvre derülsz! Ha a párod is otthon van, akkor vond be őt is a ma esti nevetés-terápiába!

A szmokinger (Prime, 18:55)

A taxisból sofőrré lett Jimmy Tong hamar rájön, hogy egyetlen fontos szabályt kell betartania, ha a milliomos playboy, Clark Devlinnek dolgozik: Sose nyúlj Devlin becses szmokingjához. Ám amikor Devlin egy megrázó erejű ‘baleset’ következtében átmeneti pihenőre kényszerül, Jimmy mégis felölti a ruhadarabot és gyorsan ráébred, hogy a nem mindennapi öltöny nem csupán egy fekete övet és egy fekete nyakkendőt rejt. Így amikor egy csapásra a kémkedés veszélyes világában találja magát egy csinos partnerrel az oldalán – aki ugyanolyan zöldfülű a szakmában, mint ő – Jimmyből akaratlanul is titkos-ügynök válik, aki bár felkészületlen, ám kifogástalanul felruházott.

A szmokinger

A pláza ásza Vegasban (Mozi+, 19:00)

A nagysikerű első rész utáb a biztonsági őr, Paul Bart (Kevin James) Las Vegasba veszi az irányt lányával, Mayával (Raini Rodriguez) egy Biztonsági Őr Expóra. Bart kiszagolja, hogy rablás van készülőben, és minden erejével azon van, hogy lekapcsolja a gazemberket.

Pláza ásza Vegasban (Paul Blart: Mall Cop 2, 2015)

Hotel Transylvania – Ahol a szörnyek lazulnak (TV2, 19:00)

Valahol az erdélyi havasok között áll egy ötcsillagos hotel, a Hotel Transylvania. A szálló minőségi pihenést nyújt minden szörny számára, legyen az vámpír, farkasember, múmia, vagy maga Frankenstein. A hotel tulajdonosa nem más, mint a rettegett Drakula gróf, aki főszakácsként a csúf Quasimodót alkalmazza. Minden simán megy, egy napon azonban egy halandó téved közéjük. A szállodaigazgató nem mellesleg apa is, aki mindeddig sikeresen óvta lányát a halandók borzalmas világától, most azonban úgy fest, eljött a változás ideje.

Hotel Transylvania 3 - Szörnyen rémes vakáció (Hotel Transylvania 3: Summer Vacation, 2018) - Előzetes

Faterok motoron (RTL Klub, 20:05)

Az ember soha nem öregszik ki a vagányságból. A négy középkorú jóbarát elhatározza, hogy egy hétvégére maga mögött hagyja a hétköznapok nyomorúságait, felveszi a bőrdzsekit, és motoron keresztülvágtatnak a végtelen amerikai országúton. Mindez azonban nagyobb kihívást jelent számukra, mint gondolták volna, és hamarosan felmerül bennük a fájó gondolat: lehet, hogy már túl öregek az ilyesmihez.

Faterok motoron (Wild Hogs, 2007)

Kéjjel-nappal (Cool Tv, 20:50)

June Havens (Cameron Diaz) már kezdi azt gondolni, hogy rátalált az igazi szerelemre, ugyanis lépten, nyomon egy rejtélyes férfibe, egy bizonyos Millerbe (Tom Cruise) fut bele. Ennyi egymásba botlás nem lehet véletlen, nem is az, ugyanis Miller egy titkosügynök. Mire June észbe kapna, máris egy kémjátszma közepén találja magát. Nem maradt választása, meg kell bíznia a szimpatikus idegenben. Ketten együtt kezdenek életük egyik legnagyobb kalandjába, amely bővelkedik meghökkentő és veszélyes helyzetekben, ármányban és cselvetésben. Egyetlen esélyük a túlélésre, ha megbíznak egymásban.

Kéjjel-nappal

Hova lettek Morganék? (TV2, 20:55)

Morganék – akik egy futó hűtlenség következményeként épp válni készülnek – mindenképp szeretnének eltűnni a világ szeme elől. Ugyanis egy gyilkosság szemtanújává válnak, így az ügyészség a tanúvédelmi program keretében egy békés kisvárosba küldi őket. A veszekedésben élenjáró pár kénytelen a helyi seriff rokonának kiadni magát, és hogy az álca tökéletes legyen, boldog szerelmeseknek kell tűnniük. Pault és Merylt eleinte még a helybéliek naiv szívélyessége sem kárpótolja a Manhattanben maradt pörgésért és nagyvilági csillogásért, de valahogy mégis kezdik megkedvelni új életüket, amikor rájuk talál a gyilkos.

Hova lettek Morganék?

Elhajlási engedély (RTL II, 21:00)

Rick (Owen Wilson) és Fred (Jason Sudeikis), a két jó barát már évek óta házasságban él, de feleségeik nem túl boldogak, neheztelnek, mert a fiúk mindig más nőket bámulnak. Úgy döntenek hát, hogy adnak nekik egy hét kimenőt, amikor mindenki azt csinál, amit akar. Nincs harag, nincs kérdés, de egy hét után minden a régi kerékvágás szerint megy majd tovább. A két jómadár kapva kap a lehetőségen, és boldogan vetik bele magukat az éjszakába, de idővel rájönnek, hogy a facér élet nem fenékig tejfel.

Elhajlási engedély

A XXI. század 20 legszórakoztatóbb vígjátéka

(Történetek forrása)

//Spencer//


Article Tags: · · · · · · · ·