Világhírű színészek első filmjükben és most

Világhírű színészek első filmjükben és most

8673

Akkor és most: Színészek kinézete

Nagyon sok színész több évtizede már benne van a szakmában, mialatt rengeteget változott a kinézete. Többen plasztikai műtétnek vetették alá magukat, míg mások arcán az idő hagyott nyomott, de akadnak olyanok is, akik, mintha nem is idősödtek volna. Ha kíváncsi vagy milyen volt a színészek kinézete első hivatalos filmjükben és, hogy a mai napig mennyit változtak, akkor görgess lejjebb és nézd végig listánkat. Színészi listánkban górcső alá veszünk olyan legendákat, akik már filmes pályafutásuk vége felé járnak, de bemutatunk néhányat a fiatalabb generációból is.

Tom Hanks

Tom Hanks, születési neve: Thomas Jeffrey Hanks (Concord, Kalifornia, USA, 1956. július 9.) kétszeres Oscar-díjas és négyszeres Golden Globe-díjas amerikai színész, producer, író, filmrendező, aki pályafutása során sok népszerű és elismert filmben szerepelt már. Hanks ismert arról, hogy képes a „szépfiús” szerepeket melegséggel megtölteni, mint például A szerelem hullámhosszán című romantikus vígjátékban, de képes egy bérgyilkos szerepét is hitelesen megformálni, mint például A kárhozat útjában. Jelenleg az egyik legkeresettebb férfi főszereplő Hollywoodban. Két utóbbi filmjével egyenként 20 millió dollárt keresett. A Forrest Gumpban alakított szerepéért 70 milliót kapott.

Színészek kinézete első és eddigi utolsó filmjükben

Színészek kinézete első és eddigi utolsó filmjükben – Tom Hanks

Legelső szerepét akkor kapta, amikor 1980-ban New York-ba költöztek. Számtalan meghallgatáson vett részt, majd rámosolygott a szerencse és kis szerepet kapott a Tudja, hogy magányos vagy című thrillerben. 34 év elteltével is sikert sikerre halmoz. 2015-ös filmje, a Steven Spielberg rendezésében készült, 2015-ös Kémek hídja volt, melyet hat Oscarra is jelöltek. Bár Tom alakítását most nem díjazták, partnere, Mark Rylance Oscar-díjat is kapott alakításáért.

Meryl Streep

Meryl Streep (Mary Louise Streep, Summit, New Jersey, 1949. június 22. –) háromszoros Oscar-díjas és nyolcszoros Golden Globe-díjas amerikai színésznő, akinek alakításai filmekben, televízióban és színházban egyaránt láthatók. 20 jelölésével ő a legtöbbször nominált színésznő az Oscar-díj történetében. Sokan a filmtörténelem legkiemelkedőbb alakjának tekintik.

Színészek kinézete első és eddigi utolsó filmjükben

Színészek kinézete első és eddigi utolsó filmjükben – Meryl Streep

Mondhatni, hogy amelyik filmhez pici köze is lenne Meryl Streep-nek, annak garantáltan helyen van az év végén esedékes filmes gálákon. Ez legelső alkotásánál sem volt másképpen, ugyanis az 1977-ben készült Júlia, amiben mellékszereplőként volt jelen, három Oscar-díjat és két Golden Globe szobrocskát is tudott nyerni. Majdnem 40 évvel később sem állt le a sikeres színésznő, sőt!


Article Tags: · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download