FILMEZZUNK.HU
A legjobb kémfilmek

Az új évezred 15 legjobb kémfilmje

98585

A legjobb kémfilmek

Ha a kedves Olvasók is bírják a szupertitkos ügynökökkel kapcsolatos produkciókat, akkor had mutassunk be néhányat a legjobb kémfilmek közül, amik a 2000-es években készültek.

Ha hiányzik kedvenced, ne habozz, írd le cikkünk alatt hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy szerinted melyik az a kémfilm, aminek helye lenne a Te listádban!

15. Kémes hármas (This Means War, 2012)

Két gyerekkori barát, Tuck (Tom Hardy) és Foster (Chris Pine) véletlenül ugyanabba a nőbe, Laurenbe (Reese Witherspoon) szeret bele. Az érzelmek alaposan próbára teszik a barátságukat és a környezetüket is, mivel mindkét férfi a világ egyik legnagyobb és legtitkosabb szervezetének legjobban képzett ügynökeinek egyike. A vetélkedő felek minden eszközt bevetnek, hogy elnyerjék a nő kezét, még olyat is, amit nem feltétlenül lenne szabad.

Chris Pine - Kémes hármas /This Means War, 2012/

14. A kém (Spy, 2015)

Susan Cooper egy szerény CIA-elemző, aki az íróasztala mögül készíti elő az ügynökség legveszélyesebb küldetéseit. Azonban amikor egyik társa eltűnik, egy másik ügynök pedig lelepleződik, beleveti magát a fegyverkereskedelem világába, hogy megelőzzön egy globális katasztrófát. A nagyszájú és kemény öklű titkosügynök képtelenség megállítani.

TOP15: A legjobb kémfilmek

13. Johnny English (2003)

Anglia titkosszolgálatát legyőzhetetlennek tűnő ellenfél támadja meg, aki már likvidálta a legtöbb ügynököt. Az egyetlen reményük Johnny English (Rowan Atkinson), az ügyefogyott kém, akit minden megbízatása során szerencsétlenségek kísérnek. Most azonban mégis rajta múlik minden, neki kell megakadályoznia, hogy az ismeretlen gonosztevők elrabolják a brit koronaékszereket.

Johnny English (2003)

12. Kémek a szomszédban (Keeping Up with the Joneses, 2016)

Egy külvárosi házaspár gyanúsan kezdi méricskélni a közelségükbe költözött új szomszédjait…

Kémek a szomszédban (Keeping Up with the Joneses, 2016)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·