FILMEZZUNK.HU
Kiderült, miről fog szólni a John Wick 3

Hivatalos címet kapott a John Wick 3!

2950

Hivatalos címet kapott a John Wick 3

Keanu Reeves nemrég interjút adott, amelynek mi más is lehetett volna a témája, mint a 2019 májusában érkező John Wick 3, írja a mafab.hu. Mint a beszélgetésből kiderült, a film nem csupán a 3. felvonás alcímet viseli majd, hanem az elegánsan mögé biggyesztett Parabellum szócskát is – amiből sok minden kiderül.

Hétvégi bevételi lista, USA – 2017. február 10-12.

Reeves még egy kis magyarázatot is fűzött a címadáshoz, ami a John Wick-franchise hangulatához híven elég menő és elegáns: a színész annyit mondott, hogy készüljünk a háborúra, ugyanis a Parabellum egy rég elhíresült latin mondás része. Si vis pacem, para bellum – ha békét akarsz, készülj háborúra.

John Wick: 2. felvonás nyitva hagyja Wick sorsát, akinek fejére így hatalmas vérdíj kerül – és amit eddig tudunk a filmről, az szépen passzol a címadáshoz. Reeves karakterének ugyanis igencsak meg kell szenvednie az életben maradásért, ha az előző filmekből indulunk ki, ráadásul ténykedése során inkább ellenségeket szerez magának, mintsem barátokat.

Apropó, barátok: a készülő film egyik érdekes kulcsfigurája Halle Berry lesz, akinek karakteréről még nem tudunk sokat, és még a kiszivárgó forgatási felvételeken és fotókon sem igazán bukkan fel. Reeves annyit mondott róla, hogy míg Wick az életéért küzd, meg van róla győződve, hogy a színésznő karakterének értékes információi vannak számára. Illetve megtudtunk azt is, hogy a két karakternek van közös múltja, ami érdekes csavart vihet a történetbe.

Mert az biztos, hogy Chad Stahelski tartogat nekünk valamit a tarsolyban, hogy ne csak egy sima, lövöldözős-leszámolós filmet üljünk majd végig jövő tavasszal a moziba. A stáblista pedig így is impozáns: a filmben feltűnik még Laurence FishburneAnjelica HustonIan McShaneMark Dacascos és Jason Mantzoukas.

10 kihagyhatatlan bérgyilkosos film, amit látni kell

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · ·