Patrick Stewart érdekességek

8 érdekesség, amit nem gondoltál volna Patrick Stewart-ról

2610

Patrick Stewart érdekességek

Sir Patrick Hewes Stewart háromszorosan Golden Globe-díjra jelölt angol színész, aki a Star Trek: Az új nemzedék Picard kapitányaként és az X-Men-filmek Charles Xavier professzoraként vált világhírűvé. Patrick Stewart a héten ünnepli születésének a 78. évfordulóját, melynek alkalmából bemutatunk róla néhány érdekességet, amit még lehet, hogy nem hallottatok róla.

8 érdekesség, amit nem gondoltál volna Patrick Stewart-ról

1. Patrick Stewart már tizenegy évesen belekerült a brit színjátszás légkörébe. Tizenhét éves koráig rengeteg színházi darabban játszott, mígnem 1966-ban a Royal Shekaspeare Company tagja lett, ahol többek közt Ben Kingsleyvel és Ian Richardsonnal szerepelt együtt.

2. 1987-ben kapta meg Picard kapitány szerepét a Star Trek: Az új nemzedék tévésorozatban, mely 1994-ig futott és azonnali hírnevet hozott Stewart számára. A színész meg volt győződve arról, hogy a sorozat meg fok bukni, ezért a forgatás hatodik hetéig kis sem csomagolta a bőröndjeit.

Star Trek: Az új nemzedék

3. 1997-ben első negatív karakterét formálhatta meg a Mel Gibson és Julia Roberts nevével fémjelzett Összeesküvés-elmélet című filmben.


Article Tags: · · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download