FILMEZZUNK.HU

Itt az EGY KIS SZÍVESSÉG (16) című misztikus thriller szinkronos előzetese

4998

Egy kis szívesség (A Simple Favor, 2018) – Előzetes

Végre megérkezett Anna Kendrick és Blake Lively új filmjének magyar előzetese.Paul Feig mostanáig leginkább nőközpontú vígjátékairól volt ismert. Ő rendezte a Női szerveket, a A kémet, a Koszorúslányokat és a női gárdával dolgozó Szellemirtók remake is tőle ered. Ezúttal azonban úgy tűnik, hogy ismeretlenebb vizekre evez: az Egy kis szívesség egy misztikus krimi-thriller lesz, amely egy nő eltűnése köré épül. A főszerepekben viszont itt is két női karaktert találunk. írja a Filmtekercs.hu

A Simple Favor (2018) - Előzetes

A történetben Emilynek (Blake Lively) veszik nyoma, a tragédia és a nyomozás pedig olyan titkokat tár fel, amelyek a legjobb barátnőjének (Anna Kendrick) is teljesen új információk. A két karakter dinamikája első ránézésre nagyon érdekesnek tűnik. Stephanie csodálja és valahol irigyli is Emilyt, hiszen annak páratlanul fényűző élete van, legalább is a külső szemlélő előtt. De mi van a szekrény mélyén?

A forgatókönyvet szintén Paul Feig írta Jessica Sharzer oldalán, a film pedig Darcey Bell azonos című, idén megjelent regényét dolgozza fel. Egy kicsit ugyan Holtodiglan és A lány a vonatonutóérzete támad az embernek, de várjuk ki a végét.

Blake Lively és Anna Kendrick mellett láthatjuk még Henry Goldingot, Rupert Friendet, Eric Johnsont és Linda Cardellinit. Az előzetes nagyon hangulatos, pimaszul játékos, felkelti az ember érdeklődését, Lively pedig meseszép ruhákban tündököl a titokzatos Emily szerepében. Az A Simple Favour idén szeptemberben kerül a mozikba, mi nagyon reméljük, hogy hozzánk is eljut a film.

15 színésznő, aki garantáltan szétrúgná a hátsód

(Forrás: Filmtekercs.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · · ·