FILMEZZUNK.HU

A Marvel Univerzum 10 legjobb filmje a Filmezzünk.hu szerint

11460

A legjobb Marvel filmek

Nem olyan régen a Facebook oldalunkon meghirdettük egy bajnokságot, ahol a Marvel univerzum eddigi 19 filmje között lehetett szavazni arra, hogy melyik a legjobb alkotás mind közül. Alábbi összeállításunk nagyrészt ez alapján alakult ki, egy-egy változástól eltekintve. Nektek  melyik a kedvenc Marvel filmetek?

10. Thor /2011/

Thort, az erős de makacs harcost vakmerősége miatt a Földre száműzik Asgardból. Azonban amikor egy ősi ellenség miatt veszélybe kerül a bolygó, nem csak saját, de az emberiség jövőjéért is harcba száll.

Thor

9. Amerika Kapitány: A tél katonája /2014/

Miután a terrorelhárítással és hírszerzéssel foglalkozó S.H.I.E.L.D. egyik munkatársát megtámadják, a csendes hétköznapjait élő Steve Rogers egy olyan összeesküvés közepén találja magát, amely nem az saját életét, de az egész világot is fenyegeti. Fekete Özveggyel minden erejüket be kell vetniük, hogy fényt derítsenek konspirációra, és leküzdjék a megölésükre küldött bérgyilkosokat. Miután rájönnek, hogy mivel állnak szemben, új szövetségesre tesznek szert Sólyom személyében. Ám ekkor egy ismerős ellenféllel, a Tél Katonájával is szemben találják magukat.

9. Amerika Kapitány: A tél katonája /2014/

8. Pókember: Hazatérés /2017/

Kamaszodni eleve nem könnyű, és Peter nem arról híres, hogy feltalálja magát. Nagyon vicces srác, mégsem tartozik a nagymenők közé. Nappal. Éjszaka azonban övé a nagyváros, és nemcsak utcaszinten. Különleges szerkóban lendül felhőkarcolóról felhőkarcolóra, nem lehet meglépni előle és nem könnyű legyőzni. Eddig legalábbis senkinek sem sikerült. De a Pókember most egészen új ellenségekkel találkozik, és úgy tűnik, még a szokásos humora is kevés lehet hozzá, hogy életben maradjon. Az új bajban új szövetségesek után kell néznie.

Pókember: Hazatérés (Spider-Man: Homecoming, 2017) - Előzetes

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · ·