FILMEZZUNK.HU
Depresszióval küzdött, ezért az alkoholhoz fordult Simon Pegg

Alkoholista volt a Mission: Impossible sztárja

1514

Alkoholista volt a Mission: Impossible sztárja

Depresszióval küzdött, ezért az alkoholhoz fordult Simon Pegg, aki a Mission: Impossible filmekben Tom Cruise vicces harcostársát alakítja. „Ha nem kérek segítséget, most nem lennék itt” – mondta a Guardiennek a most 48 éves komikus-forgatókönyvíró. Pegg folyton dolgozott és közben ivott. Volt olyan forgatás periódus, amikor nyolc napon keresztül alig aludt valamit. „Folyton fáradt és ideges voltam, de J.J. Abrams rendező és Tom Cruise nagyon rendesek voltak velem. Addig vágták a jeleneteimet, amíg normális alakítás jött ki belőle.

Fantom Protokoll forgatásán Pegg külön asszisztenst kapott, aki ügyelt arra, hogy ne ihasson, a holtelszobájából pedig mindennap eltüntették az alkoholt. A szigor azonban nem használt, a film amerikai promóciós körútján Pegg négy napra eltűnt, és amikor visszatért Angliába, csak úgy jutott haza a repülőtérről, hogy húszpercenként megállt bedobni egy felest. A változást az hozta meg, hogy a kislánya rájött, hogy iszik, erre a színész beirakozott egy rehabilitációs klinikára és látogatni kezdte a névtelen alkoholisták gyűléseit.

Hamarosan a hazai mozikba kerül a Mission: Impossible sorozat hatodik része, a Mission: Impossible – Utóhatás, amely 98 százalékon áll a Rottentomatoes kritikai portálon.

Tom Cruise 10 legjobb filmje

(UIP hírek)


Article Tags: · · ·