FILMEZZUNK.HU

Megérkezett a Robin Hood végső előzetese!

5082

Robin Hood (2018) – Előzetes

Akciódús lett a legújabb Robin Hood adaptáció végsőnek szánt előzetese. Robin Hood történetét talán senkinek sem kell bemutatni, hiszen a filmkészítők kisebb-nagyobb szünetekkel, de szeretik elővenni a karakter legendáját, írja a Puliwood. Legutóbb 2010-ben Ridley Scott próbálkozott meg a Tolvajok Fejedelmére felhúzott franchise elindításával, azonban a végeredmény finoman fogalmazva sem sikerült igazán emlékezetesre.

Most pedig ismét elérkeztünk egy próbálkozáshoz, méghozzá a sorozatfronton már bizonyító Otto Bathurst (Black Mirror, Peaky Blinders) rendezésében, aki ezúttal a Sherlock Holmes és az Arthur király mintáját követve modern stílusban álmodta meg a karaktert, méghozzá igen erős színészgárdával.

A címszereplőt a Kingsman-filmek Tökije, Taron Egerton kelti majd életre, Skarlát Will szerepét ezúttal A szürke ötven árnyalata főszereplője, Jamie Dornan öltheti magára, Lady Mariont a Kémek hídjában Tom Hanks lányaként feltűnt Eve Hewson játssza, Little John-t az Oscar-díjas Jamie Foxx fogja alakítani, míg a főgonoszt, a nottinghami sherrifet a mindig nagyszerű Ben Mendelsohnformálja majd meg. A film november 21-én érkezik a mozikba az Egyesült Államokban.

TOP10: A legjobb középkori filmek

(Forrás: Puliwood)


Article Tags: · · · · · · · · · ·