FILMEZZUNK.HU
Peppermint - A bosszú angyala (Peppermint, 2018) - Előzetes

Peppermint – A bosszú angyala (16E) – szinkronizált előzetes

1786

Peppermint – A bosszú angyala (Peppermint, 2018) – Előzetes

A harcedzett Jennifer Garner fegyverrel a kezében igazságot szolgáltat legújabb akció-thrillerében, amit a nagysikerű Elrabolva rendezője készített. A Peppermint – A bosszú angyala ősztől a mozikban!

Pierre Morel ikonikus akciósztárrá tette Liam Neesont a 2008-as nagysikerű Elrabolva filmmel. A francia rendező egy évtized után egy kemény, mindenre elszánt anyával, azaz Jennifer Garnerrel tér vissza a zsánerhez. Az Alias-sorozaton edzett Golden Globe-díjas színésznő a bosszú angyalaként végre megmutatja mennyire jól áll neki a vérbeli akcióhős szerepe.  

Riley North (Jennifer Garner), szerető anya és feleség élete egy pillanat alatt összeomlik, mikor férjét és kislányát egy brutális támadásban megölik. A kómából felébredt nő igazságot akar, de az elkövetőket – egy befolyásos kartell tagjait –  a korrupt bíróság felmenti. Riley nem nyugszik, amíg le nem számol a tettesekkel: vérbeli harcossá képezi ki magát, hogy egytől-egyig kiiktassa a családja haláláért felelős bűnözőket. A mindenre elszánt magányos harcosnak nem csak az alvilág felbőszült embereit, de a rendőrséget, és az FBI ügynökeit is ki kell játszania, hogy kíméletlen bosszúhadjáratát beteljesítse.

Tervezett hazai bemutató: 2018. október.

8 film, amit minden férfinak látni kell


Article Tags: · · · · · · · · ·