FILMEZZUNK.HU
Hivatalos: Jön a Downton Abbey-film!

Hivatalos: Jön a Downton Abbey-film!

1994

Jön a Downton Abbey-film!

Most már biztos: film készül az utóbbi idők legnépszerűbb kosztümös tévésorozatából. A The Daily Telegraphnak az egyik szereplő, Phyllis Logan erősítette meg a hírt. – írja az origo.hu

Jön a Downton Abbey-film!

Phyllis Logan erősítette meg a fantasztikus hírt

Phyllis Logan, aki a történelmi drámaszériában Mrs. Hughest, a házvezetőnőt alakítja, a napokban beszélt arról, hogy a producerek felvették a kapcsolatot a Downton Abbey színészeivel, hogy időpontot egyeztessenek velük a film forgatásához.

A brit színésznő elmondta: kollégáival együtt nagyon szurkol annak, hogy minden összejöjjön, már csak azért is, mert a film kedvéért ismét visszatérhetnének a kastélyba, a sorozatban megszokott díszletek közé.

Logan hozzátette, hogy a filmhez korábban készült forgatókönyvet átdolgozzák, és ez a munka is éppen most folyik. A brit arisztokrácia életét 1912 és 1926 között a személyzet nézőpontjából bemutató sorozat utolsó, hatodik évada 2015-ben fejeződött be. A rajongók azóta is abban bíznak, hogy viszontláthatják a történetet és a szereplőket a filmvásznon. A 2017-es forgatásról szőtt álmok elúsztak, de Logan nyilatkozata alapján idén elkészülhet a produkció. 

Korábban felmerült, hogy egy előzményfilmet forgathatnának a szériához teljesen új szereposztással, de Logan szavai alapján bizonyára nem ez a forgatókönyv valósul meg. Az a legvalószínűbb, hogy a film 1926-ban veszi fel a fonalat, és a tévésorozat történetét folytatja. A szereplők átélik a Wall Street 1929-es összeomlását és a nácik hatalomra jutását is a 30-as években. – összegez az origo.hu

A 21 legjobb sorozat a XXI. századból, amit vétek lenne kihagyni

(Forrás: origo.hu)


Article Tags: · · ·