FILMEZZUNK.HU
A legbénább filmek

A 10 legbénább film, ami annyira rossz, hogy látnod kell

17768

A legbénább filmek

Olykor nemcsak a sikeressé vált, közkedvelt filmek érdemlik meg a figyelmet. A cikkben olyan filmeket gyűjtöttünk össze, amelyek véleményünk szerint annyira nézhetetlenek és szörnyűek, hogy egy egész filmes bejegyzést megérdemelnek. A filmek beválogatása a listába kizárólag saját véleményen alapszik.

Figyelem a nyugalmat megzavaró filmek következnek!…

Melyik az a film, ami a legkevésbé tetszett? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon!

1) Jenki Zulu /Yankee Zulu, 1993/

Két gyerekkori jóbarát, a fehér Rhino és a fekete bőrű Zulu jó pár évig nem találkoznak, míg egy nap a sors megint összehozza őket. Zulu elutazásának egyik oka Rhino akkori barátnője, Rowena volt, aki fajgyűlölő nézeteivel űzte el az egykori barátot. Rowena azonban nem felejt és most, hogy Zulu hazatért, újfasiszta barátaival börtönbe csukatná. Zulunak sikerül megszöknie, persze nem üres kézzel: magával viszi Diehard nyertes lottószelvényét. Menekülés közben találkozik Rhinóval és nevelt lányával, Tienkie-vel. A kis csapaton egy profi sminkes segít, aki Zulut fehérre, Rhinót pedig feketére maszkírozza.

Jenki Zulu /Yankee Zulu, 1993/

2) Mama Jack /Mama Jack, 2005/

Jack Theron (Leon Schuster) vidám, de ügyefogyott mindenes egy filmstáb mellett, amely Fokvárosban, a Robben-szigeten, Nelson Mandela egykori börtönében forgat filmet a dél-afrikai nemzeti bölcs életéről. Amikor Jack összekülönbözik a nagyképű amerikai rendezővel, az bosszút esküszik, és egy nyilvános rendezvényen a háttérből lejáratja Jacket. A lehetetlen helyzetből menekülni próbáló Jack ellen fordul a közvélemény, így számára nem marad más, mint hogy álruhában rejtőzzön el valahol. Így ismerkedik meg Angelával, de ebből csak további bonyodalmak származnak.

Mama Jack /Mama Jack, 2005/

3) King Kong visszatér /King Kong Lives, 1986/

King Kong-ot, a hatalmas gorillát egy titkos kutatócsoport mesterségesen életben tartja, és minden erejükkel azon fáradoznak, hogy egy új szívet hozzanak létre a sérült óriás számára. Amikor végre sikerül elkészíteniük a félelmetes méretű szervet, nincs is már másra szükségük, mint egy megfelelő donorra, aki a beültetéshez szükséges vért biztosítja. Erre a legmegfelelőbb alany az az ugyancsak gigantikus méretekkel rendelkező nősténygorilla, melyet egy vadász nemrégiben fogott be Borneóban. Így aztán, a hatalmas gorilla nem pusztán újjászületik, hanem társat is talál. Az 1976-os King Kong folytatásaként született ez a film. Az eredeti történetet, mely King Kong pusztulásával ér véget, egy váratlan fordulattal viszi tovább.

King Kong visszatér (1986)

4) A majom /The Ape, 2005/

Harry Walker, az ifjú író az idegösszeomlás határán áll családja és munkaadója miatt. Egy nyugodt helyen bérel lakást, hogy gondtalanul dolgozhasson élete első nagy regényén, amivel – reményei szerint – végre sikeres lehetne. Egy szép napon viszont felbukkan egy Hawaii-mintás inget hord, beszélni tudó gorilla, és a ház onnantól kezdve mindennek nevezhető, csak békésnek nem. A fecsegő majomnak szünet nélkül mondja a magáét, ami eleinte az megőríti Harryt.

A majom /The Ape, 2005/

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·