FILMEZZUNK.HU
7 film, amiért érdemes lesz moziba menni augusztusban

7 film, amiért érdemes lesz moziba menni augusztusban

5445

Mozifilmek – 2018. augusztus

A napokban beköszöntő július is bőven tartogat számunkra mozis élményeket, így ebben a hónapban is érdemes lesz a széles vászon elé ülni. Ajánlónkban a hónapban debütáló filmeket gyűjtöttük csokorba. A lista bemutatás időrendjébe van állítva!

(1) Mission: Impossible – Utóhatás (Mission: Impossible – Fallout)

A legjobb szándékok is visszaüthetnek később… A nagysikerű akció-thriller sorozat legújabb részében Ethan Hunt (Tom Cruise) és az IMF csapat (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) néhány ismerős szövetségessel (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) együtt fut versenyt az idővel egy balul elsült küldetés után… Henry Cavill, Angela Bassett és Vanessa Kirby is csatlakoztak a szereplőgárdához, a rendezés pedig újfent Christopher McQuarrie érdeme.

Magyar mozibemutató: 2018. augusztus 2.

(2) Barátom, Róbert Gida (Christopher Robin)

Róbert Gida már felnőtt, s most teljes figyelmét új munkájának és családjának szenteli. Ekkor bukkan fel életében újra Micimackó, gyerekkori jóbarátja, s a találkozás régi emlékeket elevenít fel benne. Micimackónak segítségre van szüksége. Meg szeretné találni elveszett barátait, így együtt indulnak a Százholdas pagonyba, ahol mesés kalandok várnak mindkettőjükre.

Magyar mozibemutató: 2018. augusztus 2.

(3) Meg – Az őscápa (The Meg)

Egy tengeralattjáró utasai épphogy megmenekülnek egy 70 láb hosszú cápa támadásától, mely a nagy fehér cápa ősének tekinthető, s korábban úgy vélték róla, hogy kihalt. Most azonban Jonas Taylornak szembe kell néznie a félelmeivel és rájönnie, hogyan maradjon életben miközben a tengeralattjáró süllyed a Mariana-árok feneke felé.

Magyar mozibemutató: 2018. augusztus 9.

(4) A védelmező 2. (The Equalizer 2)

Robert McCall ismét az önkéntes igazságosztó szerepében indul harcba, de vajon meddig megy el, ha a közeli hozzátartozója is érintett az ügyben?

Magyar mozibemutató: 2018. augusztus 16.

(5) A kém, aki dobott engem (The Spy Who Dumped Me)

Audrey és Morgan a legjobb barátnők, akik akaratlanul is egy nemzetközi mértékű összeesküvés közepén találják magukat, amikor egyikük rájön, hogy a fiúja, aki dobta őt, valójában kém.

Magyar mozibemutató: 2018. augusztus 16.

(6) Az én hősöm (Le retour du héros)

Neuville kapitányt a frontra hívják, így hátra kell hagynia mennyasszonyát, akinek emiatt teljesen összetörik a szíve. A lány húga úgy dönt, hogy felvidítja testvérét, ezért leveleket kezd írni Neuville nevében. A dolgok vártlan fordulatot vesznek, amikor Neuville hazatér.

Magyar mozibemutató: 2018. augusztus 16.

(7) Alfa (Alpha)

20.000 évvel ezelőtt járunk Európában, az első jégkorszak idején. Egy törzsi vadászat alatt egy fiatal ősember fiú megsérül, s a többiek azt hiszik, meghalt. Később egyedül ébred fel. Túl kell élnie a kegyetlen természet viszontagságait, s haza kell jutnia, mielőtt a halálos téli fagy végezne vele. Az útja során váratlan szövetségesre lel, amikor találkozik egy magányos farkassal.

Magyar mozibemutató: 2018. augusztus 30.

//spencer//


Article Tags: · · · · · · ·