FILMEZZUNK.HU
10 meglepő érdekesség a szülinapos Jason Momoaról

10 meglepő érdekesség a szülinapos Jason Momoaról

12992

Jason Momoa érdekességek

A színészt ugyan láthattuk már jópár filmben és sorozatban, világszinten egyértelműen a Trónok harcának köszönheti sikerét, habár Khal Drogótól egy ideje már el kellett búcsúznunk, Momoa sikere azóta is töretlen. Nem is olyan régen szélesvásznon például Aquaman bőrében láthattuk Az igazság ligája tagjaként, akinek saját filmje 2018-ban, decemberben került a mozikba. A jóképű színész a napokban ünnepli születésének a 44. évfordulóját, melynek alkalmából íme néhány érdekesség, hogy a kedves Olvasók is jobban megismerjék.

Jason Momoa érdekességek

(1) A hawaii és kaukázusi felmenőkkel rendelkező színész, Joseph Jason Namakaeha Momoa 1979. augusztus 1-jén született Honululuban, de Iowa államban nőtt fel.

(2) 1998-ban a Hawaii Egyetem diákja lett, ekkor figyelt fel rá Takeo Kikuchi, a világhírű desginer, ezzel pedig beindult a fiatal egyetemista modellkarrierje. Olyan márkáknak lett reklámarca, mint a Louis Vuitton vagy a Gucci. 1999-ben megnyerte a Hawaii’s Model of the Year versenyt, ezt követően pedig megkapta első szerepét a Baywatch: Hawaii című sorozatban. Ez azonban inkább bukás volt számára mint siker, mert 4 éven át egyetlen színészügynökség sem vállalta a vele való munkát.

Jason Momoa (38) — Jason Ioane

(3) Mielőtt debütált a Baywatch Hawaii című sorozatban 1999-ben, előtte a szülei tengerparti szörfös boltjában árult pólókat. A rádióban figyelt fel arra, hogy a sorozatba keresnek férfi és női főszereplőket is és kb. 1500 fiú között állt sorba az unokatestvéreivel. A castinghoz azonban szüksége volt egy önéletrajzra, azonban nem volt semmilyen korábbi hasonló munkája, ezért kitalálta, hogy dolgozott a Gucci és a Louis Vuitton arcaként.

(4) 2003-ban feltűnt a Temptedben, egy évvel később pedig a Defektes derbiben (2004) tűnt fel, de sajnos mindkét filmje megbukott a közönség és a kritikusok körében is.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · ·