FILMEZZUNK.HU

Jamie Lee Curtis eligazít, kicsoda valójában a Halloween hősnője

1446

Jamie Lee Curtis eligazít, kicsoda valójában a Halloween hősnője

Az októbertől látható Halloween az utolsó lesz a sorozatban. Az 1978-as John Carpenter-féle klasszikus folytatása, tehát nem vesz tudomást az évek során készült, eltérő színvonalú epizódoktól. Ez az utolsó rész elvarrja a szálakat, természetesen oly módon, hogy az első rész hősnője, Laurie Strode ismét kénytelen szembeszállni a késes gyilkossal.

Az utolsó Halloween-film visszatér a kezdetekhez

Nagy hiba lenne azt hinni, hogy az egykori bébicsősz olyan harcos amazon, mint Ellen Ripley az Alien-filmekből, vagy Buffy, a vámpírok réme – magyarázza a karaktert alakító Jamie Lee Curtis a Varietynek adott interjújában.

“Már a történet elején is háttérbe szorított, kiábrándult gimnazista volt, aki szembetalálja magát rémálmával, az őrült gyilkossal. Ő nem egy kemény nő, hanem túlélő, akivel senki nem törődött az elmúlt negyven évben – ennyi idő telt el az első rész és a mostani utolsó története között. Laurie negyven éven át mondogatta, hogy a gyilkos vissza fog jönni, de senki nem hallgatott rá. Az ebből fakadó frusztráció csap át most haragba, és ez ad erőt Laurie-nak a végső összecsapás során. Klasszikus, letisztult történetet kapunk, amely rémisztő, de egyben felemelő is.”

Nagy csavarral indít az új Halloween-film

(UIP hírek)


Article Tags: · ·