FILMEZZUNK.HU
10 kihagyhatatlan film, melyeket épp 20 éve mutattak be

10 kihagyhatatlan film, melyeket épp 20 éve mutattak be

9086

6. Csúcsformában

Lee felügyelő az Egyesült Államokba utazik, hogy felkutassa a kínai konzul elrabolt lányát. Az FBI nem fogadja tárt karokkal, szeretnék minél távolabb tartani az ügytől, ezért egy igazi pancsert, Cartert kapja társául. Bár a két nyomozó szöges ellentéte egymásnak, az ügy összehozza őket, és nekilátnak, hogy megtisztítsák Los Angelest a bűnözőktől.

csúcsformában 1998

5. Taxi

Daniel, aki korábban pizzás fiú volt, most a taxi-iparban tapos. Ha azt mondjuk, hogy ez a srác sebességmániás, megközelítőleg sem írtuk le a valóságot. Járgánya a plafonig fel van turbózva, úgyhogy ha rendesen rálép a jobb szélső pedálra, nincs az a rendőrségi radar, amelyik befogná. A balszerencse mégis rátalál Danielre – Emilien, a zsaru képében – akit éppen nyolcadszor húztak meg autóvezetésből. Daniel, ha meg akarja tartani kocsiját, kénytelen elfogadni a zsaru ajánlatát: segítsen neki elkapni azokat a német bankrablókat, akik sorra ürítik ki a város széfjeit, majd szuperjárgányaikon mindig elszelelnek. ” kocsit vezethessen?

12 dolog, amit még biztosan nem hallottál a Taxi című filmről

4. Truman Show

Truman Burbank (Jim Carrey) egy szürke kivárosban éli egyszerű életét, átlagos munkája, takaros háza és szép felesége és egy-két titkos vágya van, melyeket csak barátjával tud megosztani. Mégis ő a világ legismertebb embere, akinek mindennapjait az egész világ figyelemmel követi. Neki ugyanis fogalma sincs róla, hogy otthona, a félsziget csak egy díszlet, rokonai, barátai és munkatársai pedig  színészek, akik a világ legdrágább valóságshowjának részei, melynek ő maga a főszereplője. A rendező (Ed Harris) semmit sem bíz a véletlenre, ám Truman valahogy mégis gyanút fog…

Truman Show (The Truman Show, 1998)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·