Chris Hemsworth - Érdekességek a színészről

8 érdekesség, amit még nem tudtál Chris Hemsworth-ről

5412

Chris Hemsworth – Érdekességek a színészről

Chris Hemsworth egy ausztrál színész, aki az ausztrál Otthonunk című sorozatban tűnt fel, majd a 2011-es Thorral lett igazán ismert és népszerű. Ismertebb filmjei közé tartozik a Bosszúállók, valamint a Hófehér és a vadász, de szerepel a Szellemirtók rebootjában is. A jóképű színész ma ünnepli születésének a 35. évfordulóját, melynek alkalmából itt az idő egy picit jobban megismerkedni vele.

Thor 2011

1. Chris Hemsworth gyermekkorát az északi területen levő Bulmanben, egy ausztrál bennszülött kisvárosában töltötte bivalyok és krokodilok között.

2. Első főszerepét 2010-ben kapta a Ca$h című krimiben Sean Bean oldalán. A film rendezőjét, Stephen Milburn Andersont teljesen lenyűgözte az alakítása. A film főszerepét 6 héttel az után kapta, hogy az Egyesült Államokba költözött.

Ca$h

3. Világhírnevet, a Marvel képregény viking istenétől, Thortól kapott. A 2011-ben bemutatott film, egy csapásra népszerűvé tette. A történet főhőse Thor, a bátor harcos, aki arrogáns viselkedése miatt apja, Odin a Földre száműzi Thor egyetlen fegyverével, Mjölnirrel.


Article Tags: · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download