Megérkezett A diótörő és a négy birodalom legújabb előzetese | Filmezzünk!

Megérkezett A diótörő és a négy birodalom legújabb előzetese

1217

A diótörő és a négy birodalom (The Nutcracker and the Four Realms, 2018) – Előzetes

Amellett, hogy a Disney szép lassan egész Hollywood-ot felvásárolja, azért időnként még a klasszikus Disney-vonulaton is bemutat néhány filmet – ilyen például a jövő novemberben érkező A diótörő és a négy birodalom, amely E. T. A. Hoffmann jól ismert meséjének kicsit átdolgozott élőszereplős adaptációja. – írja a Filmtrailer

A diótörő és a négy birodalom (The Nutcracker and the Four Realms, 2018) - Előzetes

A trailer érkezése előtt kicsit furán állunk, ugyanis alig néhány nappal jelentették be, hogy a film igen komoly újraforgatáson fog átesni, és az eddigi rendező Lasse Hallströmhelyett Joe Johnston veszi át az irányítást, azaz valószínűleg komoly problémák vannak a filmmel.

A diótörő és a négy birodalom középpontjában Clara (Mackenzie Foy) áll, akinek minden vágya egy kulcs, egy egyedi darab, amely az édesanyjától örökölt, felbecsülhetetlen értékű kincset tartalmazó dobozt nyitja. Keresztapja, Drosselmeyer (Morgan Freeman) egyik partiján Clarát megajándékozzák egy aranyfonállal, amely elvezeti őt a kulcshoz, ám az azon nyomban el is tűnik, és Clara egy titokzatos, párhuzamos világban találja magát. Clara hamarosan megismerkedik egy Phillip nevű katonával (Jayden Fowora-Knight), egy csapat egérrel és a régenssel, aki három birodalom ura: a hópelyhek, a virágok és az édességek birodalmáé. Clara kulcsa azonban nem itt, hanem a negyedik birodalomban van, amelyet egy gonosz zsarnok királynő, Ginger anya (Helen Mirren) ural.

15 rejtett Disney utalás, amit biztosan nem vettél észre

(Forrás: Filmtrailer)


Article Tags: · · · · · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download