FILMEZZUNK.HU
Filmajánló (08.12.)

7 film vasárnap estére, amik garantáltan jobb kedvre derítenek

10303

Filmajánló (08.12.)

Teljesen mindegy, hogy milyen fárasztó lesz a következő heted, mert csupa olyan filmet válogattunk össze neked, amitől azonnal jobb kedvre derülsz! Ha a párod is otthon van, akkor vond be őt is a ma esti nevetés-terápiába.

Amerikába jöttem (18:30, Prime)

Akeem (Eddie Murphy) egy kis afrikai ország hercege, mindene megvan, amire csak vágyhat. Egy valamit azonban nem kaphat meg, ugyanis nem talál olyan nőt, aki csak magáért szereti és nem  pénzéért. Mivel sürgősen meg kéne nősülnie, barátjával együtt Amerikába költöznek, ahol takarítóként helyezkednek el. Akeem reméli, hogy így megtalálhatja az igaz szerelmet…

Amerikába jöttem (Coming to America, 1988)

Beépített szépség (18:40, Film+)

Egy terrorista tartja rettegésben a környéket. Legújabb célpontjai a szépségverseny döntősei. Az FBI fura ötlettel áll elő, beépítik az egyik női ügynöküket a versenyzők közé. Választásuk a nem túl nőies Grace-re (Sandra Bullock) esik. A hölgy mozgása férfias, nevetése röfögős, sőt, kissé bajuszos is. Feladata, hogy szépségkirálynőként viselkedjen, miközben kézre keríti a terroristát. Vic Melling (Michael Caine), a szépségszakértő megpróbál segíteni Grace-nek, hogy ne keltsen gyanút a döntős lányok között. Azonban már ez sem bizonyul túl egyszerű feladatnak.

Beépített szépség (2000, Miss Congeniality)

Croodék (18:55, Tv2)

Az ősember egyszer csak kijött a barlangjából. Csupa ismeretlen növény és állat vette körül, de szép lassan megtanulta, hogy hogyan alkalmazkodnia hozzájuk. Nem ártott persze, ha túlburjánzott benne a kísérletező kedv, éppúgy, ahogy a Crood család esetében is. Hihetetlen kaland egy kőkorszaki családról, akik egy baleset folytán kénytelenek voltak elhagyni a komfortzónájukat, és felfedezni az ősvilágot.

Croodék

A cipőbűvölő (19:00, RTL+)

Max Simkin felmenői nyomdokaiba lépett, és cipőjavítóként dolgozik a több generáció óta a család tulajdonában levő New York-i boltban. A férfi nem találja a helyét, és egyre inkább úgy érzi, élete kicsúszik a kezei közül. Egy nap azonban rádöbben, hogy mágikus hatalommal bír, ugyanis képes “mások cipőiben járva”, más emberek szemén keresztül megismerni a világot.

A cipőbűvölő

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · ·