FILMEZZUNK.HU
Mi kell a férfinak? (What Men Want, 2019) - Előzetes

Befutott a Mi kell a férfinak? legújabb előzetese

5308

Mi kell a férfinak? (What Men Want, 2019) – Előzetes

Mel Gibson után most Taraji P. Henson hallgatja ki az ellenkező nem gondolatait. Új előzetes érkezett a What Men Want című vígjátékhoz. Változnak az idők, vele együtt változnak a romantikus vígjátékok is. Az ezredforduló idején még Mel Gibson hallgatta ki a másik nem gondolatait a Mi kell a nőnek?-ben, jövőre pedig Taraji P. Henson nyer betekintést az őt körülvevő férfiak elméjébe, írja a hu.ign.com.

A film új előzetesét itt megnézhetitek:

A Mi kell a férfinak? új előzeteséből kiderül, hogy a film az alapkoncepcióját teljes mértékben az elődjétől kölcsönzi: van egy ember (most férfi helyett itt éppen nő), aki ugyan sikeres a munkájában, de az előrébb jutáshoz jobban ki kéne jönnie az ellenkező nem képviselőivel. Aztán egy varázslatos incidens mindent a feje tetejére állít, ugyanis hősünk egyik napról a másikra elkezdi hallani a másik nem gondolatait. Új képességét pedig később arra kezdi el használni, hogy előremozdítsa karrierjét.

A Mi kell a nőnek?-kel való összehasonlítás viszont itt véget is ér, ugyanis a What Men Want humorában és történetében is rengeteg mindenben eltér Nancy Meyer romantikus vígjátékától. Az előzetes például nyomokban sem tartalmaz szerelmi szálat, sokkal inkább a poénokra helyezi a hangsúlyt. A filmet amúgy a Girls Trip alkotói hozták össze – könnyen lehet, hogy ennek köszönhető az afroamerikai színészösszeállítás is, melyből Henson mellett kitűnik Tracy Morgan is.

A nézőpontváltás még nem jelenti azt, hogy egy csak nőknek szóló filmről van szó. Egyrészt mint ahogy említettük, az új változatban a romantika helyett a humor dominál majd, másrészt mivel a főszereplő egy sportügynökségnél dolgozik, híres sportolók cameo-szereplésére is számíthatunk. Az előzetesben például a főszereplő Ali (Henson) Shaquille O’Neal gondolatait hallgatja ki pókerezés közben.

18 alapfilm, amely segít megérteni a női nem működését

(Forrás: hu.ign.com)


Article Tags: · · · · · ·