FILMEZZUNK.HU
Will Smith novembertől forgatja a Bad Boys 3-at

Tényleg lesz Bad Boys 3, már azt is tudni, mikor

2287

Will Smith novembertől forgatja a Bad Boys 3-at

Hosszú ideje rebesgetik már, hogy hamarosan elkészül a Bad Boys 3, mindez azonban mostanáig váratott magára. A produkció premierjét ugyan többször is beharangozták már az utóbbi években, valahogy eddig mégsem látott napvilágot, írja a mafab.hu.

Érdekességek a Bad Boys című filmekről

Noha az Öngyilkos osztag folytatásának munkálatai csupán 2019 novemberében kezdődnek, úgy tűnik azonban, hogy Will Smithre így is mozgalmas hónapok várnak. A Sony ugyanis egyik főbb prioritásaként jelölte meg a Bad Boys harmadik részének elkészítését, mindezt pedig a film két rendezője, Adil El Arbi és Bilall Fallah is megerősítette, így várhatóan 2020 elején már a mozikba kerülhet.

Az már most biztosra vehető, hogy a forgatások még ez év novemberében elkezdődnek Atlantában és Miamiban, így a rendezőpárosnak rengeteg ideje marad az utómunkákra, szóval joggal feltételezhetjük, hogy a Bad Boys 3 igencsak ütősre sikeredik majd.

A „rosszfiúk” mellett Will Smith egy további nagy várományos munkálatain is részt vesz majd ez évben. Felröppentek a hírek, hogy a Bright 2 szintén zöld utat kapott a Netflixnél. A színész tehát kénytelen lesz a két forgatási helyszín között ingázni, ráadásul nemrégiben zárultak le a Disney Aladdin élőszereplős adaptációjának munkálatai, amelyben Smith Genie karakterét alakítja majd.

Keresztény nagymamája térítette jó útra Will Smith-t

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · ·