FILMEZZUNK.HU

Brutálisan nagyot bukott Kevin Spacey új filmje a nyitóhétvégéjén

1514

Brutálisan nagyot bukott Kevin Spacey új filmje a nyitóhétvégéjén

Kevin Spacey karrierje nemhogy leáldozóban van – sokkal inkább romokban hever. A színész magán- és szakmai élete sem igazán heverte ki az elmúlt évek botrányait, amelyek többek között szexuális zaklatással, és helyzetével való visszaéléssel vádolják az Oscar-díjas Spacey-t, akiben nemrég még korunk egyik legnagyobb színészét tisztelte a szakma. – írja a mafab.hu

Krízispont (Margin Call, 2011)

Ma jobbára egy megtűrt név a stáblistákon, illetve egy olyan folt, ami miatt a produkciók készítői vagy szabadkoznak egy sort – ahogy azt a Kevin Spacey készítői tették -, vagy radikálisabb lépésként nemes egyszerűséggel kivágják a színészt a már leforgatott anyagokból, ahogy az a A világ összes pénze kapcsán történt. Ridley Scott ugyanis nem volt hajlandó megtűrni a színészt a filmben, és inkább újraforgattatta az összes jelenetet a kora ellenére még mindig megbízhatóan teljesítő Christopher Plummerrel.

A Billionaire Boys Club most került a mozikba, de semmilyen nagy felhajtás nem volt körülötte, sőt – a stúdió mindössze 10 városban mutatta be a filmet, mint Miami, Phoenix és New Orleans, így nem csoda, a film teljes bevétele eddig mindössze 126 dollárra rúg. A készítők egy közleményt is kiadtak, miszerint a film forgatásakor senkinek sem volt tudomása arról, mivel vádolják a színészt, illetve bíznak benne, hogy a közönség nem fogja majd csak azért teljesen elutasítani az alkotást, mert az egyik, ráadásul csak rövid időre feltűnő mellékszereplő élete morálisan kifogásolható. Nos, egyelőre úgy tűnik, hogy a közönséget eddig ez nem igazán hatotta meg, és senki sem kíváncsi a filmre. A produkció egyébként Emma RobertsTaron EgertonAnsel ElgortCary ElwesJeremy IrvineJudd Nelson és Rosanna Arquette szereplésével készült, és arról nem szól a fáma, hogy a többi színész hogy áll a kérdéshez. Úgy tűnik, hogy a stúdió mindenképpen meg akarta próbálni közönség elé vinni a darabot, hátha – ám a számok nem igazán azt mutatják, hogy érdemes lenne vele küzdeni.

A film amúgy Spacey utolsó filmjének is tekinthető, hiszen arról nincs hír, hogy bárki szeretne vele a közeljövőben dolgozni – de félbehagyott vagy elkezdett produkciók sincsenek a láthatáron.

A 10 legjobb Kevin Spacey film, amit vétek lenne kihagyni

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · ·