FILMEZZUNK.HU
A legjobb szerelmes filmek

10 szerelmes film, amit még a pasik is imádnak

51224

A legjobb szerelmes filmek

Összegyűjtöttük a szerintünk legjobb, legviccesebb romantikus filmeket, amelyekkel nem lehet mellélőni egy közös mozizáskor. Szerettük volna, ha a filmajánlónkban olyan darabok szerepelnek, amiket férfiak is vállalnak, amin ők is nevetnek, amin ők is sírnak, és amin nem alszanak el az első 3 percben. Természetesen szubjektív a lista, jöhetnek a ti tippjeitek is! Íme 10 szerelmes film, amin még a férfiak is jól fogják magukat érezni.

1) Fogadom (The Vow, 2012)

Paige (Rachel McAdams) és Leo (Channing Tatum) alighogy összeházasodtak, már is egy szörnyű tragédia áll boldogságuk útjába. A havas úton autóbalesetet szenvednek, amelynek következtében Paige kómába kerül. Szerencsére sikerül felkelnie a kómából, de a nő nem emlékszik az elmúlt néhány évre, így arra sem, hogy elvált, és hogy újra férjhez ment. Leónak kitartónak kell lennie, ha szeretné visszaszerezni a nőt. Paige mindeközben arra sem emlékszik, hogy miért vált el Jeremytől (Scott Speedman).

Fogadom (The Vow, 2012)

2) Őrült, dilis, szerelem (Crazy, Stupid, Love, 2011)

Cal Weaver (Steve Carell) mindent megkapott az élettől, amire egy férfi vágyhat:  klassz munka, szép ház, helyes gyerekek és ráadásul diákkori szerelmét vette nőül. Ám mégsem felhőtlen a boldogsága, mert kiderül, hogy csodálatos felesége megcsalja és még válni is akar. Cal élete gyökeresen megváltozik, estéit egy közeli bárban tölti, ahol megismerkedik a vagány Jacobbal (Ryan Gosling ), aki feltárja előtte új életének lehetőségeit: csajozás, tivornyák, férfias öltözködés. Cal azonban nem biztos benne, hogy készen áll az új életére.

Őrült, dilis, szerelem (Crazy, Stupid, Love, 2011)

3) P.S. I Love You (2007)

Holly (Hilary Swank) és Gerry (Gerard Butler) csodálatos házasságban élnek, de a férfi egy betegség következtében meghal. Holly teljesen összetörik, nem akar tovább élni. Gerry még halála előtt gondolt felesége jövőjére, és hamarosan elkezdenek érkezni azok az üzenetek, amelyeket előre felvett. Az elsőt a lány harmincadik születésnapján kapja, melyben Gerry megkéri, hogy mozduljon ki otthonról. A gyászoló özvegy az üzeneteken keresztül szép lassan visszatalál az élethez.

P.S. I Love You (2007)

4) Az 50 első randi (50 First Dates, 2004)

Az unatkozó playboy, Henry Roth (Adam Sandler) éli vidám mindennapjait a földi paradicsomban Hawaii-on. Könnyed és kellemes életéhez már csak egy nő hiányzik, és Henry sikeresen bele is fut az elbűvölő Lucybe (Drew Barrymore). A csodálatos együtt töltött első nap után azonban Henryt sokként éri a hír, hogy a lány memóriája egy autóbalesetben menthetetlenül megsérült, emiatt semmire sem emlékszik az előző napból. De a szerelem nem ismer akadályokat, így Henry minden nap nekiáll, hogy újra és újra meghódítsa a lányt.

A legismertebb színész párosok jelenkori filmtörténetünkben - 50 első randi

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·