Melissa McCarthy legjobb filmjei

5 Melissa McCarthy vígjáték, amit nem szabad kihagynod

20417

Melissa McCarthy legjobb filmjei

Annak alkalmából, hogy Melissa McCarthy a napokban ünnepli születésének egy újabb évfordulóját, összeszedtük azokat a produkciókat, amiket mindenképpen érdemes megnézni tőle.

5. Koszorúslányok (Bridesmaids, 2011)

Annie nem túl szerencsés az életben. Még mindig nem talált rá az igazi, nem veti fel a pénz sem, de amikor megtudja, hogy legjobb barátnőjét, Lilliant eljegyezték, elhatározza, hogy koszorúslányként mindenben segíteni fogja őt. Valahogy mégsem úgy alakulnak a dolgok, ahogy kellene, és a koszorúslányok olyan kalandokba keverednek, melyeket egész életükben emlegetni fognak.

4. A Főnök (The Boss, 2016)

Miután a rendkívül sikeres vállalkozót, Michelle Darnellt (Melissa McCarthy) benfentes kereskedésen kapják, egyenesen a börtönbe megy. A rács mögött töltött idő nem igazán változtatja meg a nő gondolkozását, semmit nem tanul a hibáiból. Amikor szabadlábra kerül, az általa átvert emberek nem hajlandóak megbocsátani neki.

3. St. Vincent (2014)

A film egy 12 éves fiúról szól, akinek szülei épp most váltak el és kell valaki az életébe, amibe belekapaszkodhat. Végül a szomszédban lakó öregemberben találja meg ezt a valakit, nyugdíjas szomszédjában, St. Vincent De Van Nuys-ban (Bill Murray). Az egyetlen szépséghiba a történetben, hogy a férfi magatartása nem éppen példamutató: élete az alkohol, a szerencsejáték és az örömlányok körül forog.

2. Női szervek (The Heat, 2013)

Sarah Ashburn (Sandra Bullock) az FBI ügynöke, és most új társat kapott a bostoni rendőrnő, Shannon Mullins (Melissa McCarthy) képében. Feladatuk, hogy egy könyörtelen drogbáró nyomába eredjenek. Eleinte rendkívül nehezen jönnek ki egymással, de előbb-utóbb rájönnek, valójában kitűnő párost alkotnak.

1. A kém (Spy, 2015)

Susan Cooper (Melissa McCarthy) szerény CIA elemző, aki az íróasztala mögül vesz részt az ügynökség legveszélyesebb küldetéseiben. Amikor azonban elveszti partnerét, illetve egy másik ügynök is lelepleződik, kénytelen önként jelentkezni, hogy beépüljön egy fegyverkereskedő emberei közé, s megakadályozzon egy globális katasztrófát.

Kihagytuk a kedvenc vígjátékodat a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Melissa McCarthy alkotás nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Címlapkép forrása; Történetek forrása itt és itt; Melissa leírása)

//milos//


Article Tags: · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download