FILMEZZUNK.HU
Gemini Man: Megtrollkodták Will Smith új filmjét

Gemini Man: Megtrollkodták Will Smith új filmjét

1620

Gemini Man: Megtrollkodták Will Smith új filmjét

Kijött a Gemini Man című Will Smith-film első plakátja, adta hírül több mozis portál. A plakáton a sztár arca hosszában ketté van választva, mintha két emberről lenne szó. Ez a sztorira utal: Smith szupergyilkost alakít, akinek nyomában feltűnik egy konkurens kolléga. A titokzatos ismeretlen mintha csak Smith karakterének alteregója lenne, minden lépéséről előre tud és egyre nagyobb veszélyt jelent rá. Kiderül, hogy hősünk fiatalabb kiadása eredt a nyomába, vagyis saját magát üldözi. Hogy miért és hogyan alakult ez így, az alkotók egyelőre nem árulták el.

Gemini Man: Megtrollkodták Will Smith új filmjét

A plakát felbukkanása után nem sokkal a Paramount stúdió értesítette a szerkesztőségeket, hogy rajongói poszterről van szó, hivatalos anyagok majd később várhatók.

A Gemini Man reklámkampánya tehát a tervezettnél hamarabb kezdődött, és ez még jó jel is lehet Will Smith számára. Szakmai berkekben úgy vélik, hogy ez a produkció újabb kiugrást jelenthet Smith számára, akinek a legutóbbi filmjei nem buktak ugyan meg, de hatalmas kasszasikerekkel sem büszkélkedhet. A Gemini Man (Ang Lee) sztorijában van annyi potenciál, hogy a maximumot hozza ki a színészből, a rendező ráadásul a kétszeres Oscar-díjas Ang Lee (Brokeback Mountain – Túl a barátságon, Pi élete), aki minden műfajban emlékezeteset tud alkotni.

Az egyébként jól sikerült plakát itt tekinthető meg:

https://movieweb.com/gemini-man-movie-poster-will-smith/

10+1 Will Smith film, amit mindenképpen látnod kell

(UIP hírek)


Article Tags: · · ·