FILMEZZUNK.HU
8 Cameron Diaz film, amit mindenképpen látnod kell

8 Cameron Diaz film, amit mindenképpen látnod kell

24107

Cameron Diaz legjobb filmjei

A folyton szórakoztató Cameron Diaz a napokban ünnepli születésének az 51. évfordulóját, amelynek apropójából összeválogattuk az általunk legjobban szeretett alkotásait.

Kihagytuk a kedvenc filmedet a szülinapos színésznőtől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Cameron Diaz produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

8. Shrek (2001)

Egyszer, egy távoli mocsárban, élt egy morcos ogre, név szerint Shrek. A zöld szörny nyugalmas életét egy nap fenekestül felforgatta az, hogy furcsábbnál furcsább lények tűntek fel a mocsárban. A három vak egér, a gonosz farkas, a hét törpe, a három kismalac, és további furcsa alakok hemzsegtek életterében. Shrek elment a nagyúrhoz, hogy tegyen valamit az ügyben. Csakhogy előbb ki kell mentenie Fionát a tűzokádó sárkány fogságából, hogy az hozzámehessen Lord Farquaadhoz. Az ogrét útján a szószátyár Szamár kíséri el, és nagy kalandjuk során az is kiderül, hogy nem is a sárkány a legnagyobb probléma.

Shrek /Shrek, 2001/ - Érdekességek

Tudtad, hogy…?

… a jelenet, melyben Fiona hercegnő böfög, azt követően került a filmbe, hogy Cameron Diaz az egyik szinkronizálás során böfögött a kólától?

7. Keresd a nőt! (There’s Something About Mary, 1998)

Ted (Ben Stiller) nagy álma válik valóra, amikor az iskolai szalagavatóra Mary (Cameron Diaz) társaságában készül, ám egy szerencsétlen baleset miatt a dolog meghiúsul. Ted viszont évekkel később sem tudja kiverni fejéből a lányt, akivel azóta sem találkozott, és amikor rádöbben, hogy Mary élete igazi szerelme, fel akarja kutatni. Magánnyomozót fogad, és onnantól kezdve felpörögnek az események: kiderül ugyanis, hogy nem csak ő akar a lány nyomára bukkanni, és nem csak neki jelenti élete szerelmét.

Keresd a nőt! (There's Something About Mary, 1998)

Tudtad, hogy…?

… Cameron Diaz a filmben nyújtott alakításáért megkapta az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díját?

6. Vanília égbolt (Vanilla Sky, 2001)

David Aamesnek bejött az élet, gazdag, fiatal, jóképű, és neki mindent szabad. Mikor elcsábítja legjobb barátjának kedvesét, egy autóbaleset véget vet addigi életének. Arca összeroncsolódik, mely miatt újrarajzolódik emberi viszonyainak palettája. Nem tudja feldolgozni a tragédiát, egy sebész azonban azzal kecsegteti, tudja a módját, hogyan kaphatja vissza korábbi önmagát.Ettől kezdve elmosódnak a jelen, a jövő és a múlt határvonalai, és a valóság összekeveredik az álommal.

Vanília égbolt (Vanilla Sky, 2001)

Tudtad, hogy…?

… a filmet gyártó stúdió azt akarta a rendezőtől, hogy speciális effektekkel távolítsa el az ikertornyokat a szeptember 11-ei terrortámadást követően? Azonban Cameron Crowe nem volt hajlandó erre.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · ·