FILMEZZUNK.HU
Keanu Reeves 10 legjobb filmje, amit kár lenne kihagyni

Keanu Reeves 10 legjobb filmje, amit kár lenne kihagyni

60271

Keanu Reeves legjobb filmjei

Keanu Reeves 1991-ben Patrick Swayze oldalán tűnt fel a Holtpont című akciófilmben. A Mátrix 1999-es bemutatója a nemzetközi szupersztárok közé emelte. Szerepei sokoldalúak, a drámától kezdve a vígjátékokon át az akciófilmekig mindenben kipróbálta már magát sikeresen. A színész 59 évvel ezelőtt született, melynek ennek alkalmából egy csokorba gyűjtöttük a 10 kedvenc filmünket tőle.

Toplistánk kizárólag saját véleményen alapszik! Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Keanu Reeves produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

10. Az utca királyai (Street Kings, 2008)

Tom Ludlow, a Los Angeles-i zsaru számára a felesége halála után már csak a rendőri munka marad. Egy nyomozás során rájön, hogy a rendőrség berkein belül is felütötte a fejét a korrupció. A saját kollégái ellen kell fordulnia, de ezt az ügyet nem engedheti el.

Az utca királyai (2008)

Tudtad, hogy…?

… James Ellroy a kilencvenes évek közepén írta a forgatókönyvet, melyet az O. J. Simpson-per inspirált?

9. Pár lépés a mennyország (A Walk in the Clouds, 1995)

Egy álmodozó fiatal katona nem sokkal azután, hogy hazaérkezett a világháborúból, találkozik egy gyönyörû mexikói lánnyal, Victoriával. Vállalja, hogy Victoria apjának azt hazudják, nemrég összeházasodtak és õ a lány születendõ gyermekének apja… A szigorú apát becsaphatják a fiatalok, de saját maguknak nem hazudhatnak sokáig. El akarták játszani, hogy szeretik egymást, de valójában a tûzzel játszottak. Aztán jött a szüret ideje, és minden, ami addig valóságnak tûnt, az varázslattá változik! Az eleinte csak színlelt szerelem napról napra, óráról órára valóságosabbnak tûnik, és lassan rá kell döbbenniük a fiataloknak, hogy immár el sem tudják képzelni egymás nélkül az életet. Pedig lehet, hogy közeleg a nap, amikor búcsúzniuk kell…

Pár lépés a mennyország (A Walk in the Clouds, 1995)

Tudtad, hogy…?

… Keanu Reeves súlyosan megsérült a forgatási szünetek alatt? A haverjaival jégkorongozott, amikor egy ütközés során felszakadt a szája és hat öltéssel kellett összevarrni.

8. A cserecsapat (The Replacements, 2000)

Amíg a hivatásos futball játékosok sztrájkolnak, a tulajdonosok kénytelenek a hivatásosokat “futottak még kategóriás” játékosokkal helyettesíteni. Jimmy McGinty, megbízott edző mindet megtesz, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a szedett-vedett társaságból csapatának élén az egyetlen tehetséggel, Shane Falcoval.

A cserecsapat (The Replacements, 2000)

Tudtad, hogy…?

… a  forgatás alatt a Baltimore Ravens felajánlott egy próbajátékot Keanu Reevesnek?

7. Ház a tónál (The Lake House, 2006)

A szerelem nem ismer határokat, nem csak térben, de időben sem. Kate (Sandra Bullock) és Alex (Keanu Reeves) a tóparti ház postaládáján keresztül két évnyi távolságból folytat egymással levelezést. A szokatlan kapcsolat mindkettőjük életét örökre átformálja.

Ház a tónál, 2006

Tudtad, hogy…?

… ez Keanu Reeves harmadik filmje, ami az időutazásról szól?

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·