FILMEZZUNK.HU
Bruce Willis főszereplésével jöhet a Die Hard 6!

Bruce Willis főszereplésével jöhet a Die Hard 6!

8670

Jöhet a Die Hard 6!

Évek óta – a gyalázatos és egy ideig akár a franchise koporsószögének is tűnő ötödik rész ellenére – hallani róla, hogy a producerek még mindig látnak fantáziát az immár több mint három évtizede elindult Die Hard-sorozatban, és hatodszor is drágán adnák hősünk életét. Az eredeti tervek szerint a folytatás teljes egészében a fiatal, 20-as éveiben járó John McClane-re koncentrált volna, ám azóta ezeken már módosítottak, ezeket pedig a producer, Lorenzo di Bonaventura is megerősítette.

Die Hard - Drágább, mint az életed (A Good Day to Die Hard, 2013)

Az Empire oldalán megjelent exkluzív hír szerint a film két idősíkban játszódna, és az ekkor még zöldfülű (az alkoholizmustól ekkor minden bizonnyal még valamivel messzebb álló) rendőr mellett a már jóval 60 felett járó zsaru is feltűnne, nagyjából fele-fele arányban osztozva a játékidőn.

“Nem tudom, hogy lehetne Die Hardot csinálni Bruce Willis nélkül”

– mondta di Bonaventura, akinek egyébként ez lesz az első filmje a sorozatban. A koncepció mellett az is kiderült, hogy új címet kapott a folytatás. A korábban Die Hard: Year One munkacímen futó rész immár McClane néven fut. Ez lesz tehát a franchise első darabja, melynek címéből hiányzik a Die Hard kifejezés – ezzel pedig a készítők tudtukon kívül a hazai forgalmazó dolgát is megkönnyítették, nem kell ugyanis a címadóknak vért izzadniuk, hogy valahogy beerőszakolják az “élet” és a “drága” szavakat a magyar címbe.

A forgatás a hírek szerint pár hónapon belül megkezdődhet, rendezőnek pedig visszatér az a Len Wiseman, aki a 2007-es negyedik részt is dirigálta. Egyelőre sem azt nem tudni, ki játszaná a fiatal McClane-t, sem azt, hogy mikor kerülhetne mozikba a film.

3 Bruce Willis film amiről talán nem is hallottál

(Forrás: hu.ign.com)


Article Tags: · · · · · ·