FILMEZZUNK.HU
10 film a várandósságról, amit látnod kell

10 film, amit mindenképpen látnod kell ha babát vársz

36121

Legjobb filmek a várandósságról

Akkor most fiú lesz vagy lány? Milyen színű lesz a haja, na és a szeme? Kire fog hasonlítani? Az a bizonyos 9 hónap a filmvilágban is egy izgalmas 9 hónap. A mostani listánkban összegyűjtöttük azokat a filmeket, amelyek a leginkább visszaadják ennek a csodálatos életszakasznak az izgalmait. A filmek sorrendje kizárólag saját véleményen alapszik.

Neked melyik a kedvenc várandósságról szóló filmek? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon!

10. Juno /Juno, 2007/

Juno (Ellen Page) egy helyes, okos tinilány, aki egy túl jól sikerült randi után azzal szembesül, hogy teherbe esett Bleekertől (Michael Cera). Juno barátnője segítségével nevelőszülőket kezd keresni. A leendő örökbefogadók, Mark (Jason Bateman) és Vanessa (Jennifer Garner) minden szempontból tökéletesek. Már most igyekeznek mindenben segíteni, támogatni Junót. Az örökbeadást még Juno szülei, Mac és Bren is támogatják, hiszen lányuk még túl fiatal az anyai szerepre.

Juno (2007)

9. Kismamának áll a világ /Labor Pains, 2009/

Thea Clayhill elvesztené az állását menő cégénél, ha ki nem találna valamit: azt hazudja, hogy terhes, így a törvény szerint nem rúghatják ki. Barátnőjével, Lisával együtt próbálják kitalálni, hogy mikor hogy viselkedne egy terhes nő. Az illúzió érdekében párnával tömi ki a ruháját, majd egyre inkább belegabalyodik az egészbe. Végül már egy terhes nőknek készülő könyv borítóképe is róla készülne.

Kismamának áll a világ /Labor Pains, 2009/

8. Ahol a szív lakik /Where The Heart Is, 2000/

A 17 éves Novalee Nationt (Natalie Portman) faképnél hagyja a barátja. Ennek ellenére az állapotos Novalee úgy dönt, hogy megtartja, s maga neveli fel gyermekét. Amikor teljesen pénz nélkül marad, azonnal határoz, s az egyik helyi áruház lakója lesz.

Ahol a szív lakik (Where the Heart Is, 2000)

7. Felkoppintva /Knocked Up, 2007/

A huszonnégy éves Alison élete gyökeresen megváltozik egy átbulizott éjszaka után. A céltudatos tévériporter enyhén ittas állapotban összegabalyodik a semmittevő Bennel. A furcsa kaland után Alison döbbenten veszi tudomásul, hogy teherbe esett. Bár viszonylag gyorsan a baba felnevelése mellett dönt, azt már nehezebben tudja kitalálni, hogy miképp tudassa Bennel a hírt. Visszatartja a tudat, hogy a srác még nem áll készen az apaságra és az elköteleződésre. A következő kilenc hónap sorsdöntő lesz életükben.

Felkoppintva /Knocked Up, 2007/

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·