FILMEZZUNK.HU
Dwayne Johnson királynak áll Robert Zemeckis új filmjében

Dwayne Johnson királynak áll a Forrest Gump rendezőjének új filmjében

1928

Dwayne Johnson királynak áll Robert Zemeckis új filmjében

Dwayne Johnson karrierje továbbra is töretlenül ível felfelé. Miután a Warner Bros. és a New Line megszerezték Kamehameha hawaii király életének megfilmesítési jogait, Dwayne Johnson (Jumanji, Rampage) végre eljátszhat egy olyan karaktert, akit régóta szeretett volna, írja a puliwood.hu. A The King ráadásul nem is akármilyen csapattal készül, hiszen az Oscar-díjas Robert Zemeckis (Vissza a jövőbe, Forrest Gump) ül a rendezői székben és az Oscar-jelölt Randall Wallace (A rettenthetetlen, Katonák voltunk) írja a forgatókönyvet.

Dwayne Johnson királynak áll Robert Zemeckis új filmjében

Kamehameha az a legendás király, aki elsőként egyesítette a háborúzó hawaii szigeteket, ezzel beteljesítve egy születése óta ráaggatott próféciát. A király kezébe vette Hawaii sorsát és felvirágoztatta a szigetlakók életét azzal, hogy engedélyzte az Európából érkező hajókkal való kereskedelmet. Az addig veszélyesnek számító szigetcsoport így vált azzá a paradicsommá, amelynek manapság ismerjük.

A portál információi szerint Johnson mindig is szerette volna megformálni Kamehamehat, hogy ezzel tisztelegjen származása előtt és éppen ezért már évek óta keresi a lehetőséget erre. A Jumanji: Vár a dzsungel forgatása közvben Johnson és produkciós csapata úgy érezte most jött el ennek az ideje. Felkeresték Wallacet, aki később prezentálta szkriptjét Zemeckisnek, őt pedig ezek után nem kellett sokáig győzködni arról, hogy csatlakozzon a filmhez. Még 2017-ben egy hawaii Kahu (pap) ceremóniát is tartott, amely során megáldotta a projektet, Johnsonnal, Wallaceal és Garciaval együtt. A forgatás valamikor 2020 folyamán veheti kezdetét.

10 film a 80-as évekből, amikért máig odáig vagyunk

(Forrás: puliwood.hu)


Article Tags: · · ·