FILMEZZUNK.HU
10 Adam Sandler film, amit kár lenne kihagyni

10 Adam Sandler film, amit kár lenne kihagyni

80943

Adam Sandler legjobb filmjei

Adam Sandler hosszú idő óta az egyik legfelkapottabb színész. Mióta az eszét tudja, mulattatni akart, és ezt tette akkor is, amikor a New York University szemesztereit látogatta. 57. születésnapja alkalmából most megpróbáltuk összegyűjteni filmes pályájának 10 legnagyszerűbb alkotását. A toplista kizárólag a mi véleményünkön alapszik!

Kihagytuk a kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Adam Sandler produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

10. A kismenő (Mr. Deeds, 2002)

Amikor Longfellow Deeds (Adam Sandler), aki egy kisvárosi pizzéria tulajdonosa és nem mellesleg költő, 40 milliárd dollárt örököl elhunyt nagybátyjától. Elköltözik egy nagyvárosba, ahol Deeds azt veszi észre, hogy körüllengik a pénzéhes rátarti szerencsevadászok. Babe (Winona Ryder), egy tévés riporter szeretne egy rövid műsort csinálni a hirtelen meggazdagodott Deeds-szel, akinek rá kell jönnie, hogy a pénz mindenkit képes megváltoztatni.

A kismenő (2002)

Tudtad, hogy…?

… amikor azt a jelenetet forgatták, amelyben Adam Sandler Allen Covertet kergeti, Covert véletlenül megcsúszott és úgy beütötte a fejét, hogy percekig eszméletlen volt?

9. A vizesnyolcas (The Waterboy, 1998)

Bobby (Adam Sandler) jámbor, de éretlen fiatalember, aki egész életében a focicsapat vizesfiújaként dolgozott, eközben azonban sajnos elfelejtett felnőni. Egy nap azonban az új egyetemi csapat edzője rájön, hogy Buddyban több rejlik, mint ami látszik: kiváló focista válhat belőle. Miután Buddy meggyőzte anyukáját, hogy engedje játszani, egy új világ nyílik ki előtte.

A vizesnyolcas (1998)

Tudtad, hogy…?

… egy időben ez volt a legtöbb bevételt hozó sportkomédia, amit közvetlenül Frank Coraci egy másik filmje, a Csontdaráló követett?

8. Távkapcs (Click, 2006)

Michael Newman (Adam Sandler) szert tesz egy olyan távkapcsolóra, mellyel képes a halandó emberek életét irányítani. Azonban a kapcsolat nem egyirányú, a távkapcsoló is elkezdi járni a maga útját. Egy idő után egyre inkább úgy tűnik, Michael már nem ura a hirtelen kapott hatalmának, kiszolgáltatottságának pedig komoly téjte van…

Távkapcs (Click, 2006)

Tudtad, hogy…?

… 2007-ben legjobb smink és maszk kategóriában az Oscar-díj jelöltjei között volt?

7. Kellékfeleség (Just Go With It, 2011)

Danny (Adam Sandler) azért visel jegygyűrűt, hogy távol tartsa magát a bonyolult kapcsolatoktól. Ám egyszer találkozik egy nővel, aki miatt sürgősen be kell szereznie egy ex-családot, hogy hazugságait igazolni tudja. Ám ahogyan ilyenkor lenni szokott, egyik hazugság a másikat követi, ami hirtelen nagyon összekuszálja a szálakat.

Kellékfeleség (Just Go With It, 2011)

Tudtad, hogy…?

… Jennifer Aniston és Adam Sandler már akkor ismerték egymást, mielőtt mindketten befutott sztárok lettek volna?

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·