FILMEZZUNK.HU
Hugh Grant legjobb filmjei

Hugh Grant 10 legjobb filmje

15094

6. Zene és szöveg (Music and Lyrics, 2007)

Alex Fletcher rocksztár évei már a háta mögött vannak, és mindent meg kell tennie, hogy karrierje új lendületet kapjon. Fletcher képtelen előállni a tökéletes dalszöveggel, ezért felkéri Sophie-t, hogy segítsen neki. A nőnek először semmi kedve segíteni a nagyképű zenésznek, Alex ezért úgy dönt, beveti minden sármját.

Zene és szöveg (Music and Lyrics, 2007)

5. A keresztapus (Mickey Blue Eyes, 1999)

Mickey, a gyanútlan műkereskedő szerelmes lesz egy szép New York-i lányba, Ginába, aki viszont egy gengszter lánya. A lány a férfi házassági ajánlatát csak úgy fogadja el, ha megigéri, hogy ő soha nem válik bűnzővé. Könnyű megígérni, de nehéz megtartani: Frank papa ugyanis veje munkáját az egyik “családtagja” művészi törekvésinek kiteljesítésére, továbbá pénzmosásra szándékozik felhasználni.

A keresztapós (Mickey Blue Eyes, 1999)

4. Sztárom a párom (Notting Hill, 1999)

Minden férfi álma válik valósággá William Thacker (egy nem túl sikeres Notting Hill-i könyvkereskedés tulaja) számára, mikor Anna Scott, a világ legszebb és legkedveltebb színésznője betér a boltjába. Később – még mindig nem hisz a szerencséjének – ismét összefutnak, ezúttal William narancslével fröcsköli le. Anna elfogadja az ajánlatát, hogy a férfi közeli szállásán öltözzön át, majd hálából megcsókolja – ezzel magát (a csajt) is meglepve. Végül egyre jobban megismerik egymást, de a világ leginkább kívánt nőjével együtt lenni nem egyszerű feladat – sem a barátok, sem a hiéna sajtó előtt.

Sztárom a párom (Notting Hill, 1999)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·