FILMEZZUNK.HU
Tömegben tódultak az emberek Az apáca című horrorra

Tömegben tódultak az emberek Az apáca című horrorra

1726

Hétvégi bevételi lista, USA – 2018. szeptember 7-9.

Tarolt a horror, rekorder lett Az apáca. Köröket vert a mezőnyre Az apáca, az 53,5 milliós premierhétvége a Démonok között franchise eddigi legjobbja, és minden idők második legmagasabb szeptemberi nyitása. A film ezzel a Hotel Transylvania 2: Ahol még mindig szörnyen jó-t utasította maga mögé az örök ranglistán, de az Az 123,4 milliója gyakorlatilag megdönthetetlennek tűnik. Az apáca mellett szól, hogy a korhatáros horrorok mezőnyében egyedül az imént említett Stephen King adaptáció tudta lekörözni. A film remekül teljesített a nemzetközi piacokon is, így az összbevételei már meghaladják a 130 millió dollárt, írja a mafab.hu.

Tömegben tódultak az emberek Az apáca című horrorra

Tarolt a horror, rekorder lett Az apáca

A dobogó második fokát az elmúlt hetekben parádésan teljesítő Crazy Rich Asians szerezte meg Jennifer Garner új akciófilmje, a Peppermint: A bosszú angyala előtt, mely a stúdió várakozásainak megfelelően teljesített a kasszáknál. Az Elrabolva rendezőjének, Pierre Morel új filmje azonban csúnyán leszerepelt a kritikusok körében. A produkció jelenleg mindössze 14 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon.

Egyéb országos premier híján nem történt jelentős változás a mezőnyben egy kivétellel. A hatodik helyet megszerző Mission: Impossible – Utóhatás összbevételei átlépték a 726 millió dollárt, ezzel ez a film lett Tom Cruise legjobban jövedelmező produkciója valaha.

Meg – Az őscápa a dobogóról lecsúszva a negyedik, az év thrillerjének kikiáltott Keresés az ötödik legtöbb bevételt hozó film volt ezen a hétvégén.

Amerikai hétvégi bevételi lista:

  1. Az apáca – $53,5M / $131M
  2. Crazy Rich Asians – $13,6M / $164,7M
  3. Peppermint: A bosszú angyala – $13,3M / $14,7M
  4. Meg – Az őscápa – $6M / $492M
  5. Keresés – $4,5M / $32M
  6. Mission: Impossible – Utóhatás – $3,8M / $726,6M
  7. Barátom, Róbert Gida – $3,2M / $142,9M
  8. Az Eichmann-hadművelet – $3M / $14,1M
  9. Alfa – $2,5M / $60M
  10. Csuklyások – BlacKkKlansman – $1,6M / $65,6M

(Sötéttel a frissen bemutatott filmek vannak; első oszlop a hétvégi amerikai bevételt, második oszlop az összbevételt mutatja)

Hogyan keress 8 percért 10 millió dollárt? Robert Downey Jr. megmutatta

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · ·