FILMEZZUNK.HU
A 10 legjobb animációs film, amelyet együtt nézhet a család

A 10 legjobb animációs film, amelyet együtt nézhet a család

75133

A legjobb animációs filmek

A Filmezzünk.hu mostani bejegyzésében olyan animációs filmeket gyűjtöttünk össze, amelyeket nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek is örömmel nézhetnek. Mennyivel jobb időtöltés, ha a kedvenc mesefiguráknak együtt szurkolhat a család apraja nagyja?! A filmek sorrendje kizárólag saját véleményen alapszik.

10) Zootropolis – Állati nagy balhé /Zootopia, 2016/

Zootropolis, a modern emlősök fővárosa, különleges hely. Ebben a színes kavalkádban a világ minden tájáról származó állatok élnek egymás mellett békében. Itt nem számít ki vagy, a legnagyobb elefánt és a legkisebb állat is megfér egymással. Amikor megérkezik a városba Judy Hopps, a zöldfülű rendőr, rá kell, hogy ébredjen, nem egyszerű feladat első nyuszinak lenni a nagy és erős állatokkal telezsúfolt rendőrségen. Judy azonban elszántan bizonyítani akar, ezért ugrik az első lehetőségre, hogy a végére járjon egy ügynek, még ha ez azt is jelenti, hogy együtt kell dolgoznia a gyors észjárású szélhámos rókával, Nick Wilde-dal.

zootropolis 2016

9) Agymanók /Inside Out, 2015/

A serdülőkor általában nem egyszerű, és ezt kénytelen megtapasztalni Riley is. Amikor édesapja új munkát kap San Franciscóban, a lányon vegyes érzelmek lesznek úrrá, köztük az undor, a harag, a szomorúság és a félelem. Az érzelmeket megszemélyesítő Agymanók a lány fejében élnek, azonban nem sokkal a költözés után odabent kitör a káosz. Riley megpróbál pozitív maradni, és meglátni a városban az új élet lehetőségét, de ez nem megy könnyedén.

Agymanók /Inside Out, 2015/

8) Némó nyomában /Finding Nemo, 2003/

A kis bohóchal, Némó, apja figyelmeztetései és dorgálása ellenére elhagyja az óceán biztonságos területetit, hogy kíváncsiságát kielégítve megnézzen egy hajót. Ekkor azonban kifogják, és egy fogorvosi rendelő akváriumában köt ki. Apja rögvest keresésére indul társával, Marlinnal, azonban az út számtalan veszélyt rejteget. Eközben Némó szökési tervét forralja.

 Szenilla nyomában 2016

7) A hihetetlen család /The Incredibles, 2004/

Mr. Irdatlan szuperhősből kénytelen egy hétköznapi, kertvárosi családapává visszaminősíteni magát, mivel egy mindenlébenkanál rajongója betett a hősök renoméjának. Ugyanis a Mr. Irdatlan szerencsétlenkedése miatt kis híján tömegkatasztrófa történt, és az addig szuperhősüket kedvelő társadalom a sajtó propagandája miatt nem vállalja többet a veszélyt. Így a hősök kénytelenek beilleszkedni az átlagéletbe. Ám egy nap jelentkezik nála egy titkos megbízó, és a parkolópályára tett Mr. Irdatlan, és különleges képességekkel rendelkező családja újra akcióba lendül egy szigorúan bizalmas küldetésben egy távoli szigeten.

A hihetetlen család

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·