FILMEZZUNK.HU
Marvel Kapitány kulcsszereplő lesz a következő Bosszúállókban

Marvel Kapitány kulcsszereplő lesz a következő Bosszúállókban

1907

Marvel Kapitány kulcsszereplő lesz a következő Bosszúállókban

Habár még a szóló Marvel Kapitány első előzetesét sem láthattuk, de azzal egészen a Végtelen háború stáblistás jelenete óta tisztában van a nagyérdemű, hogy a jövő márciusban újonnan bemutatkozó karakter az egyelőre cím nélküli Bosszúállók folytatásban is visszatér, írja a marvelmagyarorszag.blog.hu. Az elmúlt napok hivatalos anyagait követően egyre több és több részlet kerül felfedésre Carol Danverst (Brie Larson) és a saját mozifilmjét illetően, most azonban a jövőjéről árult el néhány érdekességet Kevin Feige producer.

A Marvel kapitány még nagyobb mérföldkő lehet, mint a Végtelen háború?

“Sokkal erősebb, mint bármely eddig bemutatott karakter. Bizonyára már ez egyedül egy nyomós indok arra, hogy miért nyomta meg Nick azt a gombot a Végtelen háború végén, amikor rájött, hogy minden eddiginél nagyobb veszéllyel néznek szembe. Az oldaladon tudni Marvel Kapitányt remélhetőleg megváltoztatja a hatalmi egyensúlyt olyan módon, amire a csapatnak most kétségbeesetten szüksége van.”

Az 1990-es évek közepén játszódó Marvel Kapitány többek között arra a kérdésre is választ ad, hogy milyen közös múlton osztozik a főhős és a Samuel L. Jackson által megformált Nick Fury. A S.H.I.E.L.D. későbbi igazgatója ekkor még csak egy irodista az ügynökségen belül, aki ezelőtt nem találkozott különleges képességeket birtokló emberekkel. Erről maga a színész mesélt:

“Ez a pillanat mindent megváltoztat az életében, és azzá az emberré teszi őt, akinek ismerjük” – kezdte Jackson. “Most már megérti, hogy mások is vannak odakint. Megérti, hogy ők nem mind ellenségek, és hogy bármilyen emberi lényen túlmutató hatalommal felruházott szövetségesekre van szükségünk. Erről viszont nehéz feladatnak bizonyul meggyőzni a feletteseit, akik sosem láttak vagy tapasztaltak még ehhez hasonlót.”

Reményeink szerint mindössze napok kérdése, hogy akcióban is szemügyre vehessük Marvel Kapitányt az első képsorokban.

Érkezik Hulk professzor a Bosszúállók 4-ben?

(Forrás: marvelmagyarorszag.blog.hu)


Article Tags: · · · · · · ·