FILMEZZUNK.HU
A legjobb esküvős filmek

10 esküvős film, amit mindenképpen látnod kell

36658

A legjobb esküvős filmek

Menyasszonyok és vőlegények figyelem! A 10 legjobb és legszebb esküvős film kerül ma terítékre, amelyben a leendő házaspár mellett nagy szerepet kapnak a ruhák, az izgalmak, az anyósok és apósok, a rokonok, a zene, a tánc és a nevetés is. Jó szórakozást mindenkinek!

Szerinted melyik a valaha volt legjobb esküvős film? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon! A filmek sorrendje kizárólag saját véleményen alapszik!

10. Oltári nő /Runaway Bride, 1999/

Ike Graham az a fajta újságíró, aki mindig az utolsó percben írja meg a leadandó cikket. Egy nap, éppen sztori híján késlekedik, amikor egy bárban egy részeg idegen mesél neki Maggie Carpenterről, aki mindig elmenekül az oltár elől. Ike, aki egyébként sincs túl jó véleménnyel a nőkről, gúnyos hangú cikket ír az ismeretlen Maggie-ről anélkül, hogy utánamenne a hírek valódiságának. Másnap kirúgják a munkahelyéről, mert túl messzire ment, és meghamisította a valóságot. Ike-nak egyetlen esélye marad: lemenni a kisvárosba, és megírni a valóságot Maggie-ről, akinek negyedik esküvői kísérlete közeleg. Hamarosan kiderül azonban, hogy az egész falu Maggie újabb menekülését várja, és ez már egy cseppet sem tetszik Ike-nak.

Oltári nő (Runaway Bride, 1999)

9. Ötéves jegyesség /Five-Year Engagement, 2012/

Ez az esküvős film egy szerelmes pár útját meséli el az álmaik esküvője napjáig, amely természetesen a legideálisabb pillanatra volt betervezve. Sajnos, ahogy az az életben lenni szokott, az ideális pillanatot csak nagyon nehezen lehet elkapni. Ezért Tom és Violet eljegyzése eléggé sokáig tart. Egészen öt évig…

Ötéves jegyesség /Five-Year Engagement, 2012/

8. Anyád napja /Monster-in-Law, 2005/

Charlotte (Jennifer Lopez) végre megtalálta álmai férfiját. Vele együtt viszont megkapta rémálmai anyósát, Violát (Jane Fonda) is, aki a televízió primadonnája volt, míg a közelmúltban ki nem rúgták. Viola most attól retteg, hogy hamarosan elveszti a fiát, ahogy elvesztette imádott munkáját is. Elhatározza hát, hogy a világ legrosszabb anyósává alakulva örökre elijeszti Kevin újdonsült menyasszonyát. Charlie nem esik kétségbe, és úgy dönt, felveszi az elé vetett kesztyűt. Megkezdődik a harc, amelynek nem kisebb a tétje, mint hogy melyikük legyen a család Első Asszonya.

Anyád napja (Monster-in-Law, 2005)

7. A nagy nap /Big Wedding, 2012/

A rég elvált Don (Robert De Niro) és Ellie Griffin (Diane Keaton) kénytelen eljátszani a boldog párt nevelt fiuk, Alejandro (Ben Barnes) esküvőjén, hogy a fiú rendkívül vallásos vér szerinti anyja elégedett legyen. Don lobbanékony párja, a mellőzött Bebe (Susan Sarandon) persze nem nézi tétlenül az eseményeket, ráadásul Grace (Katherine Heigl) sincs oda apja dolgaiért. Végleg elszabadul a pokol, amikor az ara, Missy (Amanda Seyfried) családja is megérkezik.

A nagy nap /Big Wedding, 2012/

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·