FILMEZZUNK.HU
A Bosszúállók 3 már a Titanicot is lenyomta

A Bosszúállók 3 már a Titanicot is lenyomta

2063

A Bosszúállók 3 már a Titanicot is lenyomta

Bosszúállók: Végtelen háború mozis vetítése hivatalosan is véget ért – és ezzel a film újabb prominens listára került fel. A Végtelen háború minden idők negyedik legtöbb bevételt hozó filmje lett az Egyesült Államokban a maga 678 millió dollárjával, vagyis 5 hónap alatt mintegy 20 millió dollárnyit vert James Cameron Titanicjára. – írja a mafab.hu

Bosszúállók: Végtelen háború (2018) – Kritika [SPOILERES]

A nemzetközi listán szintén a negyedik helyre került két milliárd dollár feletti összbevételével, ahol viszont még mindig Cameron az ász: az első helyen a 2.7 milliárd dollár összbevételű Avatar trónol, nem sokkal a már emlegetett hajós-szerelmes katasztrófafilm előtt. Persze a Marvelt nem kell sajnálni, hogy a Végtelen háború pont lecsúszott a dobogóról: az amerikai top 10-es listán 3 filmjük is szerepel: a Fekete Párduc a harmadik legtöbb bevételt hozó film, az első Bosszúállók pedig a hetedik. Nemzetközi viszonylatban még jobban állnak, mert a top 10-ben szerepel a Bosszúállók: Ultron kora, az Amerika kapitány: Polgárháború és a Vasember 3.

A bevételért és a moziba járók bankóiért folytatott harcnak azonban még koránt sincs vége: a Marvel már fényesíti a legújabb nehézbombázóját, a Marvel kapitánnyal súlyosbított Bosszúállók 4-et, amelyben azért valahogy össze kell lapátolni a darabjaira hullott világot és le kell számolni Thanosszal. Ám mindeközben Cameron nagyban készíti az Avatar folytatásait, amelyekkel nem kevesebbet akar, mint megreformálni a mozizás élményét. Ha ennek nem a mi szórakozásunk látja a kárát, akkor állunk a csata elé.

Fekete Párduc nagyobb szerepet kap a Bosszúállók 4. részében

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · ·