FILMEZZUNK.HU
Venom (2018) - Előzetes

Mégis láthatjuk majd a Venom durvább változatát?

2091

Mégis láthatjuk majd a Venom durvább változatát?

A napokban számoltunk be arról, amit már hosszú ideje sejteni lehetett: a lehetséges Marveles crossoverek miatt a Sony nem vállalta be a korhatáros Venomot, így a film PG-13-as (nálunk 12-es sárga karika) kerül majd a mozikba, írja a mafab.hu. Most azonban felcsillant a remény, hogy eljuthat a nézőkhöz a film sokkal keményebb változata is.

Venom (2018)

Hiába jött be a dolog a  Logan – Farkas vagy a Deadpool esetében, a Sony úgy döntött, hogy a Venom egy visszafogottabb változatot küldi a mozikba. A stúdió ugyanis abban bízik, hogy a karakter feltűnhet majd a Marvel jövőbeli filmjeiben, erre viszont csak akkor van lehetőség, ha a képregényistálló filmjeihez igazítják az erőszak mennyiségét a filmjükben. A hírt érthető módon sokan rossz szájízzel fogadták, ugyanis ha van olyan képregény karakter, akinek kijárna egy “cenzúrázatlan film”, akkor az Venom.

A film rendezője, Ruben Fleischer a Fandangonak adott interjújában nyitva hagyott egy kaput a rajongók számára. Arra a kérdésre, hogy láthatják-e majd a nézők valaha a film durvább változatát, a rendező egy reményt sugárzó választ adott.

“Egyelőre semmit sem zárok ki. Persze, ehhez egyéb dolgok is szükségesek, de egyáltalán nem kizárt.”

Való igaz, ez a semminél épp egy hajszálnyival több, mi mindenesetre bízunk benne, hogy ha a mozikban nem is, de egy speciális Blu-ray vagy DVD-kiadványon láthatjuk majd, hogyan pusztít Tom Hardy Venomja, ha nem kell magát visszafognia. A Venom október 4-től látható a mozikban.

10 Tom Hardy film, amit mindenképpen látnod kell

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · ·