FILMEZZUNK.HU
Csillag születik (A Star Is Born, 2018) - Előzetes

Itt a CSILLAG SZÜLETIK (16) új szinkronizált előzetese

4219

Csillag születik (A Star Is Born, 2018) – Előzetes

Bradley Cooper végre kipróbálja magát a kamera mögött is, hiszen a Csillag születik című filmben nemcsak főszereplőként, hanem íróként és rendezőként is közreműkdik, írja a hu.ign.com. Színészként eddig 4 Oscarra jelölték, de díjat egyelőre nem sikerült még hazavinnie. Lehet, hogy ez pont ezzel a filmmel fog megváltozni?

Tegyük hozzá, Cooper – csúnyán fogalmazva – biztosra ment, hiszen egy klasszikus hollywoodi történetet álmodott ismét a vászonra. A Csillag születik előtt ugyanis ezt a történetet már 1937-ben is megfilmesítették a kétszeres Oscar-díjas Fredric March főszereplésével, ami akkor 7 Oscar-jelölésig jutott, köztük a legjobb filmért, rendezőnek, férfi és női főszereplőnek, forgatókönyvnek, illetve történetnek járóval, (akkor még külön kategória volt ez a kettő), melyek közül ez utóbbit el is vitte.

Aztán 1954-ben a George Cukor-féle változat következett Judy Garlanddal a főszerepben, de ez a film “csak” hat jelölésig, köztük nulla darab győzelemig jutott. 22 évvel később Barbra Streisand és Kris Kristofferson főszereplésével még egyszer láthattuk a sztorit (Streisandnek zeneszerzőként Oscart ért), szóval ha úgy vesszük, ideje volt már, hogy ismét előkaparják a fiók mélyéről, hiszen a legutolsó adaptáció óta sok minden megváltozott a showbusiness-ben.

Az USA-ba idén október 5-én érkező remake-ben Cooper mellett a színésznői babérokra törő Lady Gagát láthatjuk, aki ezúttal nem modern szoborként, sem próbababaként, hanem átlagos kinézetű nőként lesz látható. Nem is nagyon lehet ráismerni…

A 7 kedvenc filmünk Bradley Cooper szereplésével

(Forrás: hu.ign.com)


Article Tags: · · · · · · · · ·