FILMEZZUNK.HU
A legjobb hacker filmek

A legjobb 10 hacker film, amit látnod kell

39843

A legjobb hacker filmek

A mai modern kor vívmányait a filmipar is beépítette és folyamatosan építi be a filmjeibe. Nézzük melyek a legjobbak. A filmek sorrendje kizárólag saját véleményen alapszik.

Neked melyik a kedvenc hacker filmed? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon!

1) A hálózat csapdájában /The Net, 1995/

Angela Bennett kisasszony jól fizetett számítástechnikai szakértő, létezésének minden nyoma számítógépen van tárolva. Ezek az információk egy parányi részét képezik egy bonyolult hálónak. Egy napon Angela életének minden bizonyítékát eltüntetik a nyilvántartásból.

A hálózat csapdájában /The Net, 1995/

2) Gyakornokok /The Internship, 2013/

Nick (Owen Wilson) és Billy (Vince Vaughn) vérbeli eladók, bárkire bármit rá tudnak sózni. Hivatásuk felett azonban eljár az idő, a cég, ahol dolgoznak, csődbe megy, és a két kiöregedőben lévő barátnak újra kell kezdenie a semmiből. Egy nap Billy fejében megfogan a forradalmi ötlet: jelentkezniük kell gyakornoknak a Google-höz, a világ legjobb munkahelyére. Egy gond van csak: a két korábbi eladó nem éppen számítógépes zseni, és úgy látszik, a könyörtelen versenyben kevés esélyük van, hogy nyerjenek a több száz magasan képzett egyetemistával szemben.

Gyakornokok 2013

3) Jobs – Gondolkozz másképp /Jobs, 2013/

Ashton Kutcher személyesíti meg Steve Jobsot, az Apple ikonná vált alapítóját Joshua Michael Stern rendkívül szórakoztató és inspiráló életrajzi filmjében. Miután eltanácsolják az egyetemről, Jobs másokkal együtt létrehozza az Apple Computer vállalatot, amelytől kilenc év elteltével távozni kényszerül. Több mint egy évtizeddel később azonban visszatér a céghez, és olyan változásokat indít el, amelyek az egykori aprócska vállalkozást a földkerekség egyik legértékesebb társaságává teszik. A Jobs Gondolkozz, másképp bensőséges portrét rajzol arról a mélyen elkötelezett, különleges férfiról, aki forradalmi újításaival örökre megváltoztatta a számítástechnikát és az egész világot.

Jobs - Gondolkozz másképp /Jobs, 2013/

4) Social Network – A közösségi háló /The Social Network, 2010/

Mark Zuckerber 2003-ban egy őszi éjszakán egy egyszerű komputerprogram megírásakor még nem is gondolt arra, hogy csakhamar a világ leggazdagabb, és legbefolyásosabb emberi közé fog tartozni, és hogy ötletével megreformálja a 21. századi ember szociális életét. Miután kiderül, mennyit ér az ifjú zseni találmánya, ádáz küzdelem kezdődik, melynek tétje a Facebook birtoklása.

A közösségi háló (The Social Network, 2010)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·