FILMEZZUNK.HU
Sorozatokat kap Loki és Skarlát Boszorkány is

Sorozatokat kap Loki és Skarlát Boszorkány is

1939

Sorozatokat kap Loki és Skarlát Boszorkány is

Már a kezdeti bejelentésben is szerepelt, hogy a Disney szeretne valamilyen saját gyártású Marvel tartalmat közvetíteni a jövőre érkező streaming szolgáltatásán. A Variety jelentése szerint a cég egy ambiciózus elképzelés korai fejlesztésén dolgozik, amivel a Marvel Filmes Univerzum olyan népszerű karaktereire összpontosító minisorozatokat készítenek többek között Lokiról és Skarlát Boszorkányról, akik inkább mellékszereplőként vannak jelen a nagyvásznon és nem valószínű, hogy a stúdió szánna nekik önálló mozis projekteket, írja a Marvel Magyarország.

Sorozatokat kap Loki és Skarlát Boszorkány is

A dolog pikantériája, hogy ezekben a tervezett sorozatokban a hősök eredeti megformálója, vagyis a fent megnevezett két karakter esetében Tom Hiddleston és Elizabeth Olsen alakítanák a főszereplőket. A források szerint a költségvetésük várhatóan vetekedni fog a stúdió nagy produkcióival, az epizódok száma pedig hat és nyolc között mozoghat. A producer elsősorban az a Kevin Feige lehet, aki már az első Vasembertől kezdve felügyeli a Filmes Univerzumot.

Ahogy említettük, a szóban forgó projektek fejlesztése még nagyon gyerekcipőben jár, egyelőre írók sem csatlakoztak az alkotógárdához. Az eredeti hírben az is szerepel, hogy az olyan sorozatok, mint A S.H.I.E.L.D. ügynökei vagy a netflixes Daredevil megmaradnak a Marvel Television égisze alatt, míg a Loki és Skarlát Boszorkány minikért a Marvel Studios felel. A bennfentesek kihangsúlyozták, hogy a nagyágyúk (értsétek ezalatt a saját mozifilmeket kapott Vasembert vagy Amerika Kapitányt) nem fognak feltűnni ezekben, mivel a stúdió célja kifejezetten olyan karakterekre fektetni nagyobb figyelmet, akik ezidáig inkább másodrangú szereplőkként voltak jelen. A cégnek több lehetséges elképzelése is van már, de első körben a Lokira és Skarlát Boszorkányra fókuszáló produkciók kerültek megnevezésre.

A vártnál hamarabb jön a Bosszúállók 4

(Forrás: Marvel Magyarország)


Article Tags: · · · · ·