FILMEZZUNK.HU
10 Will Smith film, amit mindenképpen látnod kell

10 Will Smith film, amit mindenképpen látnod kell

41655

Will Smith legjobb filmjei

Mai toplistánk Will Smith 10 legjobb filmjéből áll össze, ami természetesen csak és kizárólag a mi véleményünkön alapszik. Ha hiányzik toplistánkból a kedvenc filmed, ne habozz hozzászólásban vagy Facebook oldalunkon feltüntetni, hogy melyik alkotását hagytuk ki.

10. Legenda vagyok (I Am Legend, 2007)

A  tudós, Robert Newille az egyetlen túlélője az ebmeriség kipusztulást hozó vírusnak. A járvány következtében mutánsok jöttek létre, akik folyamatosan az életére törnek, miközben saját vérének felhasználásával az ellenszer kifejlesztésén munkálkodik. A kihalt New Yorkban bújkálva próbálja felvenni a harcot a rá leselkedő veszéllyel, azonban sietnie kell, ha nem akar kifutni az időből.

Legenda vagyok (I Am Legend, 2007)

Tudtad, hogy…?

… Will Smith azt nyilatkozta, hogy a Szàmkivetett c. filmben Tom Hanks alakítàsa sokat segített neki abban, hogyan kellene megformàlnia a főszereplőt?

9. A randiguru (Hitch, 2005)

A szürke, szerény könyvelő, Albert belehabarodik a híres és gyönyörű Allegra Cole-ba. A lány meghódítására az ismert “randiguru”, Hitch készíti fel. Ekkor ismerkedik meg Hitch a céltudatos Sara Melas újságírónővel, aki Allegráról próbál információkat szerezni lapja számára. A megrögzött agglegény beleszeret Sarába, aki azonban épp élete cikkjében kívánja leleplezni a manhattani randigurut.

A randiguru 2005

Tudtad, hogy…?

… Kevin Jamest Will Smith ajánlotta Albert szerepére?

8. A közellenség (Enemy of the State, 1998)

Az ügyész, Robert Dean boldog házasságban él, neveli két gyermekét és tisztességesen végzi a munkáját. Ez nap azonban az Egyesült Államok hivatalos én nem hivatalos szervei is hajtóvadászatot indítanak ellene, a férfinek pedig nincs más választása, mint menekülni az életéért, miközben fogalma sincs, miért akarják megölni.

A közellenség (Enemy of the State, 1998)

Tudtad, hogy…?

… Tom Cruise már aláírt a film főszerepére, azonban a Tágra zárt szemek (1999) forgatásának elhúzódása miatt vissza kellett lépnie?

7. Sötét zsaruk (Men in Black, 1997)

Jay (Will Smith ) és Kay (Tommy Lee Jones) különleges ügynökök, de nem a CIA-nak vagy az FBI-nak dolgoznak, hanem egy olyan szupertitkos szervezetnek, amelynek az a feladata, hogy a földönkívüliek jelenlétét kísérjék figyelemmel bolygónkon. Jay és Kay galaxis szerte hírhedt bűnüldözők, de vannak, akik így is szembe szállnak velük. Egy intergalaktikus terrorista a Földön tervez megölni két galaktikus nagykövetet. A sötét zsaruk azt teszik, amihez a legjobban értenek, harcba szállnak a gonosztevőkkel.

Will Smith és Tommy Lee Jones - MIB - Sötét zsaruk 2. (2002)

Tudtad, hogy…?

… Will Smith miután elolvasta a forgatókönyvet elsőre visszaadta J ügynök szerepét? Később a felesége (Jada Pinkett Smith) meggyőzte, hogy mégis vállalja el a szereplést. Will szót fogadott a feleségének.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·