FILMEZZUNK.HU
Kiszivárgott a Fekete Özvegy-szólófilm története?

Kiszivárgott a Fekete Özvegy-szólófilm története?

2466

Kiszivárgott a Fekete Özvegy-szólófilm története?

A rajongók már régóta rágják a stúdió fülét, hogy a Fekete Özvegy is saját filmet kapjon – így biztos nagy az öröm, hogy a film már sínen van, és hamarosan készül, írja a mafab.hu. Bár pontos premierdátum még nincs – hiszen a filmek szinte sorban állnak a Marvel kreatív asztalain -, és még azt sem tudni, hogy mikor kezdődik a forgatás, az egyelőre biztos pontnak tűnik, hogy Scarlett Johansson játssza majd a volt szovjet ügynökből lett Bosszúállót.

Scarlett Johansson

Egyes források szerint – amik eléggé biztosnak tűnnek annak ellenére is, hogy a forgatás megkezdéséig még számtalan dolog történhet – a film története előzménysztori lesz, amelyben megtudjuk, hogyan hozza létre a KGB a kíméletlen gyilkost, a Fekete Özvegyet, majd a Szovjetunió széthullása után hogyan akar megszabadulni tőle. Vagyis a film egy része Oroszországban, míg egy másik része New Yorkban játszódik majd, 15 évvel a szovjet birodalom felbomlása után.

Amennyit a karakterről a képregényekből és a Marvel eddigi filmjeiből tudni lehet, ez egy teljesen helytálló forgatókönyv, és passzol abba a sorozatba is, ahogy a Marvel a kezdetektől szereti bemutatni szereplőit, hogy a széles közönség is pontos képet kapjon motivációikról, titkaikról és céljaikról. A film rendezői székébe a Berlin Syndrome rendezőjét, Cate Shortlandet találta meg a stúdió, míg a forgatókönyvet Jac Schaefferre bízzák – vagyis a készülő Fekete Özvegy film fontosabb kreatív munkálatait nők végzik majd.

Scarlett Johansson a világ legjobban fizetett színésznője

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · ·