FILMEZZUNK.HU
Premierdátumot kapott a Harley Quinn-szólófilm

Premierdátumot kapott a Harley Quinn-szólófilm

2375

Premierdátumot kapott a Harley Quinn-szólófilm

A DC-nél ezerrel zajlanak az események. Az előző napok Joaquin Phoenix Jokeréről szóltak, de hamarosan a mozikban az Aquaman, melyet előbb a Wonder Woman 1984 majd a Shazam! követ. Időközben pedig premierdátumot kapott a Margot Robbie nevével fémjelzett Birds of Prey is, írja a mafab.hu.

7 érdekesség, amit talán még nem tudtál Margot Robbie-ról

A Warner hivatalosan is bejelentette a Margot Robbie főszereplésével készülő Harley Quinn-film premierdátumát. Eszerint a képregény adaptáció 2020. február 7-én kerül a mozikba. A Birds of Prey története egy csapat női hős és antihős köré épül, akik szövetkeznek, hogy gátat szabjanak az egyre inkább elszabaduló bűnözéshullámnak.

A The Hollywood Reporter információi szerint Black Canary szerepére Gugu Mbatha-Raw, Jurnee Smollett és Janelle Monae közül kerül ki a befutó, míg Huntress szerepe Margaret QualleyMary Elizabeth Winstead és Cristin Milioti között fog eldőlni. A filmben rajtuk kívül egész biztosan feltűnik még Batgirl és természetesen Harley Quinn is, akit az Öngyilkos osztag után ismét az Oscar-díjra jelölt Margot Robbie alakít majd. A DC soron következő filmje, a James Wan rendezésében készülő Aquaman december 13-tól látható a mozikban.

Itt az AQUAMAN (16) legújabb előzetese!

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · ·