FILMEZZUNK.HU
A 10 legjobban várt animációs mese 2019-ben

A 10 legjobban várt animációs mese 2019-ben

58207

A 10 legjobban várt animációs mese

Talán kijelenthető, hogy a 2018-as év egyértelműen az animációs mesék éve is volt eddig. Mind kritikailag, mind anyagilag rendkívül jól muzsikáltak. Példának okáért az idei év tíz legtöbb millió dollárját kereső mozifilm közül kettő (Hihetetlen család 2, Hotel Transylvania 3) is animációs mese volt Amerikában. Jövőre is hasonlóra számíthatunk, de lássuk mely animációs moziktól számíthatunk a legtöbbre.

10. Angry Birds 2

A Sony Pictures bejelentette, hogy a tervezett 2019. szeptember 20-a helyett már szeptember 6-án mozikba kerül az Angry Birds folytatása, vagyis az animációs filmet közvetlenül az IT második része ellen küldik mozikba. A filmre vissza fog térni szinkronhangként Jason Sudeikis, Josh Gad, Bill Hader, Danny McBride és Peter Dinklage is, hozzájuk pedig olyan színészek csatlakoznak, mint Leslie Jones, Rachel Bloom, Sterling K. Brown, Eugenio Derbez, Zach Woods, Awkwafina, Lil Rel Howery, Dove Cameron, Beck Bennett és Brooklynn Prince.

angry_birds_movie_2016-wide[1]

Várható mozibemutató: 2019. szeptember 20.

9. UglyDolls

Mit szólnál néhány európai animációhoz változatosságképpen? Ha netalán nem tudnád, az UglyDoll márka egy sor cuki plüssfigurát takar, amik a gyerekek és a gyűjtők körében egyaránt népszerűek lettek. És ez azt jelenti, hogy saját mozifilmet kapnak.

UglyDolls

Várható mozibemutató: 2019. május 10.

8. A kis kedvencek titkos élete 2.

A Universal minden bizodalmát A kis kedvencek élete című gigasiker folytatásába vetette, így azt tervezi, hogy egyenesen letarolja majd 2019 nyarát a cuki apróságokkal felvértezve.  A kis kedvencek titkos élete 2. rendezéséért Chris Renaud (Gru, Gru 2, Lorax) felel, aki Brian Lynch (Csizmás, a kandúr, Minyonok) forgatókönyve alapján dolgozhat. Várjátok már a folytatást?

A kis kedvencek titkos élete (The Secret Life of Pets, 2016)

Várható mozibemutató: 2019. június 9.

7. Spies in Disguise

A világ legjobb szuperkémjének (Will Smith) kalandjait követi nyomon, ahogy kénytelen szövetkezni az antiszociális tudóssal (Tom Holland) – aki az összes kütyüjét megalkotja – annak érdekében, hogy megakadályozzák a katasztrófát!

Spies in Disguise

Várható mozibemutató: 2019. január 17.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·