FILMEZZUNK.HU
Öngyilkos osztag érdekességek

Ezt a 10 dolgot biztos, hogy nem gondoltad volna az Öngyilkos osztagról

12568

Öngyilkos osztag érdekességek

A 2016-os év egyik legszerteágazóbb filmje egyértelműen az Öngyilkos osztag volt. A kritikusoktól kapott hideget-meleget, sőt kikiáltották az elmúlt évek leggagyibb képregényfilmjének is. Ezek után mindenki azt gondolta, hogy az év egyik legnagyobb anyagi buktája lesz a produkció, ugyanis arra lehetett számítani, hogy a kritikai visszhangok elijesztik az embereket a mozitól. Azonban újra bebizonyosodott, hogy a kritikusok és az átlag moziba járók között ég és föld a különbség. Az Öngyilkos osztag nemhogy bukta lett, hanem a 2016-os év egyik legtöbbet kaszáló alkotásává lépett elő. Alábbi cikkünkben eltekintünk minden szakmaiságtól és bemutatunk néhány olyan kulisszatitkot, amit valószínűleg nem gondoltál volna.

Érdekességek az Öngyilkos osztag című filmről

1. Joker (Jared Leto) a filmben egy aranyozott elefántcsont markolatú fegyvert használt, amelyet a rendező egy korábbi filmjéből, Az utolsó műszakból hozott magával.

2. A főszereplők mindegyike magára varratott egy tetoválást “SKWAD” felirattal, amelyet egyfajta emléknek szántak a közös munkáról.

Érdekességek az Öngyilkos osztag című filmről

3. A film hangulata elég sötét és a színészeknek olyan karaktereket kell megformálnia, akiknek az élete igencsak kisiklott. Ezek miatt a stáb felfogadott egy terapeutát a színészek mellé, akivel beszélhettek, ha egy-egy forgatási nap jobban megviselte őket.

4. Jai Courtney egyszer úgy nyilatkozott, hogy soha nem fog képregényfilmben szerepelni. Mikor megtudta, hogy az Öngyilkos osztagot David Ayer fogja rendezni, egyből meggondolta magát.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·