FILMEZZUNK.HU

Így fest a Men in Black spin-off két főszereplője

2020

Így fest a Men in Black spin-off két főszereplője

Chris Hemsworth és Tessa Thompson a forgatáson pózoltak kicsit, írja a puliwood.hu. Egy ideje zajlik már a Men in Black franchise univerzumát kibővítő spin-off forgatása a Sony Pictures égisze alatt, F. Gary Gray (Halálos iramban 8, Straight Outta Compton, Törvénytisztelő polgár) vezetésével, de eddig csak lesifotókat láthattunk az egyik főszerepet alakító Chris Hemsworth-ről, most viszont maga a színész osztott meg egy képet az Instragramján.

View this post on Instagram

#MIB #PIB #HIB #MWIB #legendsinblack #revengers4life @tessamaethompson

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on

A Sötét zsaruk spin-off munkálatai az Egyesült Királyságban folytatódnak, Hemsworth pedig kihasználta az alkalmat az egyik forgatásai szünetben, hogy a Thor: Ragnarökben is szereplő kolléganőjével, a másik főszereplőt megformáló Tessa Thompsonnal lőjön egy közös képet a rajongóknak.

A jellegzetes fekete öltöny és az elmaradhatatlan napszemüveg ugyan még hiányzik róluk, de az ing, a nyakkendő és a komoly ábrázat már készen áll. A filmben rajtuk kívül szerepelni fog Emma Thompson is, aki a Men in Black 3-ban megismert O ügynökként köti majd össze az eddigi filmeket az újjal, valamint Rebecca Ferguson, Kumail Nanjiani, Liam Neeson és Rafe Spall is csatlakoztak a szereplőgárdához. Az amerikai premier 2019. június 14.

Így néznek ki a Sötét zsaruk sztárjai 20 évvel a bemutató után

(Forrás: puliwood.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · · ·